İstanbul Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğünün değerlendirmelerine dayanarak kent için kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısında bulundu. Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, yarın sabah saatlerinden itibaren İstanbul'da aralıklı ve yerel olarak kuvvetli sağanak, bazı bölgelerde ise gök gürültülü sağanak beklendiği bildirildi.

Açıklamada, öğle saatlerinden sonra rüzgarın kuzey yönlerden kuvvetli eseceğinin ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde etkili olacağının öngörüldüğü aktarıldı.

Kuvvetli yağışla birlikte sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, heyelan ve yıldırım gibi olumsuzlukların yaşanabileceğine dikkat çekilen açıklamada, vatandaşlardan dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Mustafa Ekrem Balaban Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Mustafa Ekrem Balaban

Editör Hakkında

1991 yılında İstanbul’da doğdu. Üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sinema ve Televizyon alanında tamamladı. Kariyerine medya sektöründe Editör/muhabir olarak başladı; sağlık, eğitim ve sosyal sorumluluk temalı birçok projede görev aldı. Röportaj, saha çekimleri ve haber içerikli prodüksiyonlarda aktif rol üstlendi. Yurt içinde ve yurt dışında çeşitli kurumlarla ve kanallarda çalışarak sosyal içerikli kısa belgeseller ve tanıtım videoları hazırladı. Kariyerine Haber7'de muhabir olarak devam etmektedir.
Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek