Büyükşehir Belediye Başkanlığı hedefinin kişisel bir makam arayışı olarak değerlendirilmemesi gerektiğini ifade eden Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, önceliklerinin vatandaşa hizmet olduğunu vurguladı.

Başkan Canpolat, “Bizim meselemiz makam, mevki değil. Tamamıyla vatandaşa hizmettir. Bu doğrultu çerçevesinde şu anda da hizmetkârız. Geleceğe yönelik olarak da Büyükşehir'le ilgili hazırız ve varız” dedi.

Mustafa Ekrem Balaban Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Mustafa Ekrem Balaban

Editör Hakkında

1991 yılında İstanbul’da doğdu. Üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sinema ve Televizyon alanında tamamladı. Kariyerine medya sektöründe Editör/muhabir olarak başladı; sağlık, eğitim ve sosyal sorumluluk temalı birçok projede görev aldı. Röportaj, saha çekimleri ve haber içerikli prodüksiyonlarda aktif rol üstlendi. Yurt içinde ve yurt dışında çeşitli kurumlarla ve kanallarda çalışarak sosyal içerikli kısa belgeseller ve tanıtım videoları hazırladı. Kariyerine Haber7'de muhabir olarak devam etmektedir.
Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek