ABD Başkan Yardımcısı JD Vance, Cumhuriyetçilerin ara seçimlerde uğradığı ağır yenilginin nedeninin İran savaşı olduğunu söyledi.

ABD Başkan Yardımcısı JD Vance, Cumhuriyetçilerin ağır kayıplar yaşadığı ara seçimlerin ardından sonuçlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

'SEÇİMLERİ KAYBETMEMİZİN NEDENİ İRAN SAVAŞIDIR'

Seçim sonuçlarının ardından ortaya çıkan tabloyu ele alan Vance, partisinin aldığı yenilginin nedenine ilişkin değerlendirmesinde, "Kaybetmemizin asıl sebebi hemen hemen herkes için gün gibi ortada. Kaybetmemizin nedeni savaştır. Kaybetme nedenimizi herkes biliyor." ifadelerini kullandı.

Ufuk Yıldız Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ufuk Yıldız

Editör Hakkında

1998 yılında Sakarya'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Sakarya'da, üniversiteyi ise İstanbul'da Marmara Üniversitesi'nde tamamladı. 4 yıllık editör. TRT Haber'de staj yaptı. ATV'de mesleğe ilk adımını attı. BSH, Merzigo gibi yerlerde görev aldı. Sitede internet editörü olarak görev aldı. Halen Haber7.com’da internet editörü olarak görev yapmaktadır.
Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek