Şark Kahvesi önünde toplanan göstericiler, polise molotofkokteyli ve taşlarla saldırdı. Olay yerinden geçen vatandaşlar ise zor anlar yaşadı.
Bahadır Alemdar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır Alemdar

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 13 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
Yorumlar 2 Yorum Var
  • burak burak 23.06.2014 10:10
    acilen yeni terör yasası çıkmalı,. elinde molotofla taş ile polise yaklaşanı alnından vurmak serbest olmalı, bak bakalım o zaman 50 liraya molotof atacak karaktersiz bulabilecekler mi.
  • Agre Mon 23.06.2014 00:35
    sizinkisi yaşamak değil şark kahvesigiller. maskeler yazın sıcak yapıyordur, çıkarın hele, bakalım şöyle birbirimize tanışak. Ninja tosbağalar vardı bir de maskeli böyle. piyes oynuyor tef çalıyorsunuz faydasızlar. bu millet ve tabii ki devlet had hudud bildiriyor, haklı olarak.
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek