HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde partisince düzenlenen mitinge katıldı
Yorumlar 9 Yorum Var
  • misafir 17.09.2015 16:49
    Hem Kürdüm diyorsun hem bir kelime kütçe bilmiyorsun.Hem mitinglerinde pkk bayrağını açıyorsun. Hemde bizim bayrakla işimiz yok diyorsun.Türk askerine polisine saldırıyorsunuz.ırçılık yapmayın diyorsun.Selo zatan Kürt türk ayrıştırmakla en büyük ırçılığı siz Yapıyorsunuz.peygamberin naletine en çok siz mazhar oluyorsunuz.
  • ihsn 16.09.2015 22:33
    İnsanları doğru yola çağıran kimseye, kendisine uyanların sevabı gibi sevap verilir. Ona uyanların sevaplarından da hiçbir şey eksilmez. Başkalarını sapıklığa çağıran kimseye de, kendisine uyanların günahı gibi günah verilir. Ona uyanların günahlarından da hiçbir şey eksilmez.” BAŞTA BU ADAM OLARAK HERKESİN HESAP VERECEĞİ O GÜNDE BUNLARIN NASIL HESAP VERECEĞİNİ MERAK EDİYORUM. ALLAH HİDAYET VERSİN..
  • memo 16.09.2015 13:46
    bu mitingde bir kere deki kahrolsun pkk de de senin pkklı olmadığını görelim deki pkk kanlı bir terörüst bir örgüttür katildir. hodri meydan cici süslü cocuk
  • hmd 15.09.2015 19:39
    bu otobus üstündekilrin hepsipkk ya destek veren milletin vekili i ler bunlar vatan haini kan emici vampirer allah bunları her yerde perişan etsin
  • huma kuşu 15.09.2015 17:30
    bu adamın ne olduğu, kime hizmet ettiği, arkasında kimlerin olduğu biline bir şeydir.ırkçılığın alasını yapan bu adamdıtr.hiç bir kendini bilen insan bu adamın mitingine gitmemelidir..
Daha fazla yorum görüntüle