Bakırköy’de iki kadın dilenci hastayım diyerek insanların duygusunu sömürüp para toplamaya çalıştı. Pişkin dilenciler para vermeyenlere hakaret ederken, topladıkları paralarla ise mağazaya giderek alışveriş yaptı. Vatandaşları vicdanını sömüren pişkin dilenciler ise saniye saniye kameralar tarafından kaydedildi.

İstanbul’da insanların yoğunlukta yaşadığı bölgelerde caddelere ve sokaklara çıkarak insanların duygusunu sömüren dilencilerin her geçen gün ilginç taktiklerle karşımıza çıkmaya devam ediyor. Bakırköy’de sokağa çıkan iki kadın dilenciden biri başını sargı beziyle sarıp hasta olduğunu söylerken, diğeri ise koluna girip vatandaşlardan yardım isteyerek dilendi.

Duygu sömürücü dilenciler para vermeyenlere hakaret etti

Bakırköy sokaklarında günlerce bu şekilde dilenen kadınlar, kaldırımda yürüyen vatandaşların karşısına geçip rahatsız ederek para istedi. Vatandaşların para vermesi için çeşitli yalanlar söyleyen dilenciler, para verenlerin yanından geçip giderken, vermeyenlere ise hakaret ettikleri dikkat çekti.

Para dilenen pişkin dilenciler mağazadan alışveriş yaptı

Bir süre bu şekilde kaldırım üzerinde yürüyen vatandaşların duygusunu sömüren dilenciler daha sonra ise bir mağazaya giderek alışveriş yaptı. Pişkin dilencilerin yaptıkları alışveriş sonrasında, tekrar geri dönerek dilenmeye devam etti.

İnsanların duygusunu sömüren dilenciler kamerada

Hastayım diyerek arkadaşıyla birlikte vatandaşların duygusunu sömüren dilenciler kamerayla saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, dilencilerin caddede yürüyen vatandaşların önünü keserek, para istediği vermeyenlere hakaret etikleri ve daha sonra ise alışveriş yapmaya gittikleri görülüyor

Yorumlar 15 Yorum Var
  • yurtTAŞ 14.09.2018 18:17
    Cezasını duysanız gülersiniz, bu arada kendi psikopatlarımız yetmiyormuş gibi bir de yabancı uyrukluları da aldık haydi hayırlı olsun.
  • tepki 14.09.2018 18:08
    Arkadaşın biri idam demiş,acaba sen ben ve vatandaşın bir kısmı dışında bu söylemi dile getiren bir siyasi duyuyor musun,şu son zamanlarda!
  • Sakaryalı Mustafa 14.09.2018 17:16
    Devlet bekliyor ki vatandaş çileden çıksın başı belaya girsin.Bir tedbir şart olmuştur.
  • vatandas 14.09.2018 16:22
    bıktık valla.yaşlı normal tipli yaşlılar birşey soracak gibi yol kesiyor.yemek parası doktor parası hergün aynı senaryo. 1 günlük yiyeceğinden fazlası varsa cebinde yatacak yerin yok dilenirsen.bu işin toprak altı da var.
  • Davud 14.09.2018 15:17
    Acıbadem cadde, kuru eşme mevkii, safer köşkü önü, çöp konteyner önüne yol kenarına oturuyor, hergün elinde aynı yarım ekmek durdum seyrettim, kırmızıda araçlar durunca, ekmeği ağzına doğru yaklaştır, geviş getirir gibi ağız oynatıyor, bakalım ne zaman tersime denk gelecek, fena taktım kafayı.
Daha fazla yorum görüntüle