Afyonkarahisar’da kamera ile kayıt alan insansız hava aracını ilk defa gören yaşlı adamın tepkileri görenleri güldürdü. 

İnsansız hava araçları, günümüzde dünyanın hemen her yerinde pek çok farklı işlerde kullanılıyor. İlk olarak askeri alanlarda kullanılan droneler; ardından reklam çekimleri, haber görüntüleri, spor faaliyetleri gibi değişik sektörlerde kullanılmaya başlandı. Afyonkarahisar'da da özel bir çekim için kullanılan drone aracını ilk defa gören yaşlı amcanın korkması izleyenleri güldürdü. İnsansız hava aracının havadaki hareketlerini meraklı gözlerle izleyen yaşlı adam, aracın kendisine yaklaşması ile ne yapacağını şaşırdı. Sesten de korktuğu görülen ve adeta kaçacak yer arayan adamın komik tepkileri çevredeki vatandaşlar tarafından amatör kameralarca görüntülendi. 

Daha önce de Kastamonu’nun Sırakonak köyünde ineklerini otlatırken ilk defa drone ile karşılaşan vatandaşın tepkisi sosyal medyada ses getirmişti.

Hayatında ilk defa drone gören adamın tepkisi sosyal medyayı salladı haberi için TIKLAYIN

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Hayat 16.04.2021 21:48
    Böyle insanlar oldukça bu böyle devam eder lütfen rica ediyorum büyüklere saygısızlık yapmayalım ne olursa olsun böyle anlar onur kırıcı
  • isminiz 17.10.2018 23:16
    Komiklik neresinde? Gayet insanca bir tepki. Umarım gülenler bir gün hayatı boyunca görmediği bir şeyle karşılaşıp kameralara yakalanırlar. Sonra bütün herkes onları izleyip o iki amcaya söylenenleri söylerler. Sonra da babam olsa da ona da kahkahalarla gülerim derler.
  • ENES 16 17.10.2018 23:10
    yok mahkemeymiş ,yok onur kırıcıymış, iyi o zaman kimse kimseye şaka yapmasın.... şaka yapmak gülmek ,güldürmek dozunda olduktan sonra insana özgü bir durumdur.gayet güzel bir şaka.
  • imam 17.10.2018 22:48
    Öyle görünüyor ki bazı kendini bilmezler bunu zevk için yapıyor, yaşlıları yani büyüklerimizi bu hale getirmekten zevk alıyor. Büyüğüne saygısız gençler! Bu iş kontrol altına alınsın.
  • Şinasi 17.10.2018 15:54
    GÖKTÜRK adlı arkadaş bence hiç o kadar tepkiye gerek yok. Bırak da insanlar biraz tebessüm etsin, neşelensinler. Çünkü Allah gülme hasletini sadece insana vermiş. O kişi benim babam da olsaydı vallahi hoşuma gider kahkahalarla gülerdim, başkaları da güler tabii.. Ama asla babamla dalga geçmem. Kimse de babamı küçümsediği için gülmüş olmazdı. Burada dalga geçmek yok. Sadece komik bir durum olmuş.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek