Gazeteci Şirin Payzın, Boğaziçili öğrencilerin Afrin şehitleri için lokum dağıtılmasına tepkisini 'özgürlük' olarak değerlendirdi. CNN Türk'te Şirin Payzın'ın sunduğu Ne Oluyor programının konuğu, AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

"ÖĞRENCİLERİN TEPKİSİ ÖZGÜRLÜK DEĞİL Mİ?"

Payzın'ın, "Boğaziçi Üniversitesi'nde üç öğrenci Afrin için lokum dağıtılmasını protesto ettikleri için üniversiteden atılmakla karşı karşıya, artık Türkiye bunları aşmak durumunda değil mi?" sorusunu sordu.

"BİR ANMAYI SABOTE ETMEK ÖZGÜRLÜK DEĞİL"

"Şehitler için dağıtılan lokuma karşı çıkmak hiçbir şekilde özgürlük değil. Dünyanın hiçbir yerinde değil. Vietnam'da hayatını kaybetmiş bir Amerikalı'ya Vietnamlılar saygı duyar. Amerika'nın Vietnam politikasını eleştirmek ayrı bir şey. Ama onların anıldığı bir toplantıyı sabote edemezsiniz. Bu da özgürlük olarak tanımlanmaz. Dünyanın hiçbir yerinde tanımlanmaz."

Yorumlar 5 Yorum Var
  • fikri 29.03.2018 13:44
    ne özgürlü, hainliğin özgürlüğü olamaz.
  • Oktay 29.03.2018 07:42
    Protesto etmek özgürlükte lokum dağıtmak neden özgürlük değil .o neden engellene biliyor.bu ülkede onların her yaptığı özgürlük ,ama bu tarafın her yaptığı engellene bilir bizim özgürlüğümüz neden engellene biliyor .sınırsız özgürlük alanı yok öyle birinin özgürlüğü başkasının özgürlük alanına kadardır
  • isa 28.03.2018 21:13
    senin zihniyetini bildiğimiz için gerek yok daha fazlasını yazmaya, cinsi bozuk cehapekakalısın
  • Hidayet 28.03.2018 20:36
    Lokum dağıtanlara saldıran zihniyet ne ise payzında o
  • Murat 28.03.2018 13:32
    Terörün özgürlüğü mü olur hey be ahmak yarın gelir seni n kafanada sıkar bunlar mezun olunca bu zihniyet ülkeyide satar