Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde biri 6, diğeri 3 metre derinliğindeki lağım çukurlarına düşen iki inek, iş makinesiyle kurtarıldı. 

Alınan bilgiye göre, Barış Mahallesi'nde hayvanlarını otlatmaya çıkaran Özcan ailesi fertleri, iki ineğin lağım çukurlarına düştüğünü fark etti. 

Aile fertlerinin haber vermesiyle Doğubayazıt Belediyesine giden Fevzi Özcan yardım talep etti. 

İş makinesiyle bölgeye gelen ekipler, biri 6, diğeri 3 metre derinliğindeki çukurların çevresini kazarak inekleri bulunduğu yerden kurtardı.
 
Ekipler daha sonra lağım çukurlarının üzerini kapattı. 

Hayvancılıkla uğraşan Özcan, lağım çukurlarına düşen ineklerin gebe olduğunu söyledi. 

Kendisinin olay esnasında ilçe merkezinde olduğunu belirten Özcan, "Nasıl olduğunu ailem de anlamamış. Muhtemelen hayvanlar otlarken üzeri kapalı olduğu için çukurları fark edememişler. Ailemin bana haber vermesiyle hemen belediyeye gittim. Sağ olsunlar iş makinesiyle gelerek hayvanlarımı kurtardılar." diye konuştu.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Faruk 02.09.2018 16:56
    Yeminle söylüyorum ben bu kadar sacmalik görmedim. Arazide bir cukur var ve buraya hertürlü canli düsebilir bu insanlarin hicmi aklina gelmez. Nasil vurdum duymazliktir yarabbi
  • Tosun 31.08.2018 20:45
    Lağım çukuruna düşen inekler yazınca, bir kaç terörist zannettim ama gerçek inekler miş ;)
  • Y66 31.08.2018 17:08
    illa bişey olacak sonra lahm çukurkarını belediye kapatacak, şimdi bide kahraman olması var...vay be.
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek