Hava sıcaklıklarıyla birlikte sebze ve meyve üretimi de arttı. Kış aylarında yanına yaklaşılmayan sebze ve meyve yaz bolluğu ve ucuzluğu tam anlamıyla başladı. 

Haber 7 olarak pazardaki vatandaşlara ve pazarcılara düşen fiyatları sorduk...

Muhabir: Gamze TÜRK Kameraman: Mertkan KARA Montaj: Seda YEŞİLKAYA

Yorumlar 48 Yorum Var
  • Tepki 10.06.2019 01:39
    Halkımızı cahil olarak nitelendiren kendisi kara cahil bir takım insanlar var,bu tip yazı ve yorumları şiddetle kınıyorum!Ölçülü iftira düzeyinde olmayıp,gerçeği yansıtan eleştirilere dahi tahammūlü olmayan ne idealist nede siyasetçi olabilir.
  • Çiçek 04.06.2019 08:46
    Çok şükür her şey ucuzladı soğanları depolarda şehir şehir saklayıp çürütenler bu halk bir soğana muhtaç olsun istiyorlardı hain menfaatçi insanlar ceksin ler cezasını bu halk hsinlerden kalleslerden çok çekti şükür AKP olaya el attı tabi rahatsız olan var CHP HDP onlar hep kendilerine muhtaç halk istiyorlarki istedikleri gibi oynatsınlar ülkeyi bölsünler
  • Kırşehir 04.06.2019 07:56
    sebze düştü diyenler Kırşehir e gelsin düştü mü düşmedi mi anlarlar.
  • İstanbullu 04.06.2019 01:34
    Sabahtan akşama kafelerde nargile tüttüren ergenler ellerinde telefon akşama kadar twit atıyor memleket battı bitti diye. Allah devlet erkanına sabır versin. Çoluk çocuğun eline sosyal medya diye bir silah verildi, bununla mücadele ediyorlar.
  • hıghlander 03.06.2019 22:36
    eskilerin konserve ve kurutma kültürünü tekrar canlandırmak zorundayız.Hem kış fiyatları dengelenir,hem yaz satışları artar.Anneler çökerse toplum çöker..
Daha fazla yorum görüntüle