Seçimden önce İBB'de tek yöneticiye 3 lüks makam aracı verildiğini iddia eden Ekrem İmamoğlu, belediyenin araçlarını Yenikapı'ya dizdi. Ancak iddia ettiği gibi filoda lüks araç yok, kamyonetler var. AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, manipülasyona dikkat çekti ve nüfusu İstanbul'un 3'te 1'i olan İzmir'de 1700 araç olduğunu açıkladı. Dağ, "CHP'nin matematiğinin tuttuğunu görmedik, onun için şaşırmıyoruz" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Ekrem İmamoğlu'nun Yenikapı'daki araç manipülasyonuna ilişkin dikkati çeken açıklamalar yaptı. 

Nüfusu İstanbul'un 3'te biri olan İzmir'de toplu ulaşım ve kiralık araçlar hariç bin 700'den fazla araç olduğunu belirten Dağ, "Bir yerden başlamak istiyorsanız İzmir Büyükşehir'in kayıp araçlarından ve İZSU'daki gereksiz araç fazlalığından başlayabilirsiniz" dedi. Dağ şu ifadeleri kullandı: 

İstanbul Büyükşehir’de araç sayıları üzerinden manipülasyon yapılıyor ve bunun üzerinden bir fotoğraf veriliyor. Nüfus olarak İstanbul’un 3’te 1’i büyüklüğünde olan İzmir’de toplu ulaşım araçları ve kiralık araçlar hariç 1700’den fazla araç var.

CHP’nin matematiğinin tuttuğunu bugüne kadar hiç görmedik onun için şaşırmıyoruz. Bu arada araç konusunda bir yerden başlamak istiyorsanız İzmir Büyükşehir’in envanterinde ki kayıp araçlardan ve İZSU’daki gereksiz araç fazlalığından başlayabilirsiniz.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Misafir 06.09.2019 12:10
    Zavallı İstanbul belediyesi çalışanları.