Uludağ'da geçen pazar yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan iki arkadaşın olay öncesi son görüntüleri ortaya çıktı. Mert Alpaslan (31) ve Efe Sarp'ın (37), Oteller Bölgesi'nden uzaklaşmadan önceki son görüntüleri çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, zeminin karlı ve havanın sisli olması dikkati çekiyor. Kayıtlarda, bir süre yürüyen Sarp ve Alpaslan'ın zaman zaman kendi aralarında konuştuğu görülüyor. İstanbul'dan Bursa'ya 1 Aralık'ta gelen ve araçlarını Uludağ Jandarma Karakolunun yanına park ettikten sonra zirve istikametine yürümeye başlayan Mert Alpaslan ve Efe Sarp, bir süre sonra sisin bastırması nedeniyle kaybolmuş, ihbar üzerine arama çalışması başlatılmıştı.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • tunç 05.12.2019 10:59
    uludağda her yıl yaşanan bir durum.yürüyüşe cıkan kayboluyor.acaba dahın zirvesinde telefon çekmiyorsa bu büyük sıkıntı.yazın yüksek yerlere sinyalasyon koymaları gerekir.
  • Mustafa 05.12.2019 10:01
    Her spor gibi dağcılıkda akıllı olmayı gerektiriyor.Görüntüler havanın berbat olduğunu net gösteriyor.Bu durumda akıllı bir insan canım istedi hadi ben kaybolmaya gidiyorum deme lüksüne sahip olmamalı.Şimdi hepimiz masum edebiyatı yapacağız.Lakin her ikiside kazık kadar insanlar.neden sonucunu düşünmeden hareket ediyorsunuz?Yazık değil mi sizi günlerdir bu soğukda arayan yüzlerce insan evladına.Sen keyfine göre karar vereceksin,cezasını hiç günahı olmayanlar çekecek.Saçmalığın da ötesi.
  • İşçi 05.12.2019 09:07
    Burada yorum yaparken bu yorumlarınızı okuyacak olan geceleri uyku uyuyamayan ailelerini düşünerek yapmak veya bunun yerine hiç yorum yapmamak sizi daha fazla yüceltecektir.
  • KAZIM 05.12.2019 08:19
    Vatan kurtarmak içinmi çımışlar o dağa....o helikopter düşşe,arama yapanlardan başına bir şey gelse kim sorumlu olacak..Bu yapılan masrafları kim karşılayaca...eğer hizmet yapmak istiyorlarsa gitsinler doğuda savaşsınlar..
  • Yörük GURD 04.12.2019 23:49
    Muhtemelen kısa bir yürüyüş için gittiler ; tipi bastırınca yolu bulamadılar.
Daha fazla yorum görüntüle