İstanbul'da bulunan bir hastanenin çalışan kişi, tavandan düştü. Düştüğü odada hastasıyla oturan doktor ise olaya tepkisiz kaldı. Güvenlik kamerasına yansıyan o anlar sosyal medyada paylaşıldı.

Görüntüler İstanbul'da bulunan bir hastanede kaydedildi. Hastanede görevli kişi tavanda çalıştığı sırada birden yere düştü. Bu sırada odada bulunan doktor ve hastası ne olduğuna anlam veremedi. Düşen kişi hızla ayağa kalkarken, tavandan sarkan poşet parçalarını topladı. Bu sırada odaya gelen hastane çalışanları da şaşkın gözlerle yaşananları izledi.  Sosyal medyada paylaşılan güvenlik kamerası görüntüleri şaşkınlık yarattı.

Yorumlar 16 Yorum Var
  • Yunus ayma 01.01.2020 15:44
    Olaydaki doktor benim!.. Adam düşer düşmez dört kere sordum: " Bir şey oldu mu, ayaklarında ağrı var mı, kollarını bir yere çarptın mı?, korkmuş olabilirsin, sandalyeye otur tansiyonuna bakalım diye!.." Bir şeyim yok, ayaklarımda ağrı yok, ağrıyan bir yerim yok, tansiyona gerek tom" dedi.. Böyle durumlarda insanı daha fazla sıkılarsan tersler. Daha fazla üzerine gidersen tepki verir, tokatı yumruğu patlarır. İnsanlar eskisi gibi değil, doktora karşı hiç müsamahakar değil..
  • qwer 13.12.2019 10:47
    Ne yapacak doktor. Adam düşüp yaralanmamış. Yaptığını topluyor temizliyor. Dahası hasta muayenesinde doktor. İşçi her ne yapıyorsa işine bakacak doktor da işine bakacak. Gayet olağan bir durum.
  • sıkıldık artık 13.12.2019 10:46
    kara kedi filminde şafak sezerin okey oynayanların üstüne düştüğü sahne gibi olmuş
  • yorumcu 13.12.2019 09:04
    doktor bu olaya bu kadar tepkisiz kaldiysa vay halimize.gerisini siz dusunun artik.
  • önkonyalı 13.12.2019 08:59
    doktorun hastasi var zaten digeride ayaklarının üstüne düşmüş aralarındaki konuşmayı da biz bilmiyoruz. belki birseyim yok demiştir
Daha fazla yorum görüntüle