Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ön gösterimi yapılan Türkiye’nin en önemli milli projelerinden yerli otomobil vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılandı. Tören sonrası yerli otomobili inceleyen vatandaşlar otomobilin oldukça güzel tasarlandığını dile getirdi.
 
  Türkiye’nin en önemli milli projeleri arasında yer alan yerli otomobil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Gebze Bilişim Vadisi’nde tanıtıldı. TOGG Grubu tarafından yapılan yerli otomobilin ön gösteriminin ardından programa katılan davetliler yerli otomobili yakından inceleme fırsatı buldu. Sahneye çıkan vatandaşlar yerli otomobil ile aynı karede fotoğraf çektirebilmek için adeta birbirleriyle yarışırken, üretilen yerli otomobil vatandaşlar tarafından beğeni topladı.

  “60 yıldır bunu bekliyoruz”

  Törenin ardından aracı inceleyen Yusuf Akdoğan, “Cumhurbaşkanımızın önderliğinde yapılmış olan bu araca son derece mükemmel bir şekilde buldum. Harika” dedi. Furkan Çakar isimli bir vatandaş ise, “Araba bence hem görünüm olarak hem özellikler olarak gayet iyi. Ayrıyeten kendi kapasitesine göre büyük ve geniş bir araba. Bence yeterli. Performansını da satışa sunulduğunda göreceğiz artık” ifadelerini kullandı. Öğrenci olduğunu söyleyen Talha Bergin ise, “Çok güzel. Dizaynı, iç ve dış tasarımı çok güzel. Arabayı görüp, fotoğraf çektik. İlk defa böyle bir alana gidiyoruz. Araba muhteşem. 60 yıldır bunu bekliyoruz. Devrim aracını yapamadık ama inşallah bunu yapmayı umut ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Osman hamdi 30.12.2019 09:52
    öncelikle otomobili çok beğendim tekerler petlas olsaymış daha iyi olurmuş. madem aynalar kamera radikal bir karar verip aynalar tavan kenarlarına konumlandırılsa daha iyi olurmuş ayrıca tavanda güneş panelleriyla kaplanırsa otomobilin şarj süresi kısalır ve menzilide artar. ismide yakut olabilir
  • ALİ COŞMAN 28.12.2019 09:28
    TÜRKİYE'YE hayırlı olsun isterim ki her vatandaş bu gururlu sevinçli güne ortak olması maalesef buna üzülen karşı çıkanlar eleştirenler var sanki kendileri uzaya uydu gönderdi de biz engel olduk kininiz ve düşmanlığınız daha da artacak fakat kahrınızdan ölmeniizi istiyorum milli olmak yerli olmak vatan sevdalılarına mübarek olsun daha nice projelerde başarı elde etmenizdir yapılacak çok şeyler var emeği geçenleri kutluyorum
  • W;RUSMAN 28.12.2019 05:17
    Aklıma bir fikir geldi,Lastik renkleri de Gövde renginde olsa çok daha güzel olur.Renkli lastikler yani .