Isparta'da 12 yaşındaki çocuk B.Ç, anne-babası tarafından dövülüp sokağa atıldı. Kol kemiğinde kırık tespit edilen çocuk tedaviye alındı. Anne-babası ise gözaltına alındı.

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde 12 yaşındaki B.Ç., anne-babası tarafından darbedilip, sokağa atıldı. Kol kemiğinde kırık olduğu tespit edilen çocuk tedaviye, anne baba ise gözaltına alındı.

Olay, Yalvaç'a bağlı Hüyüklü beldesinde dün akşam meydana geldi. İddiaya göre B.Ç. isimli çocuk isimleri açıklanmayan anne-babası tarafından darbedildi. Ardından da sokağa atıldı.

Yeğeninin yaşadıklarını öğrenen teyze, B.Ç.'yi, Yalvaç Devlet Hastanesi'ne götürdü. Hastanede yapılan muayenede sol kolunda kırık olduğu belirlenen B.Ç. tedaviye alındı.

Başlatılan soruşturma kapsamında anne-baba gözaltına alındı.  

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Dolapdereli Sinyalci 28.12.2019 21:04
    Bu kadar sinirlendirecek ne yaptı acaba, aile gayet normal, sıcakkanlı insanlara benziyor, çocuk çok büyük bir hata yapmış onlar da sinir krizi geçirmiş olmalı. Ben bazen bağırınca bile sonradan üzülüyorum, kıyamıyorum, lütfen biraz daha sakin yaklaşın çocuklara, bu dönemde evlat yetiştirmek zor, Allah hepimize sabır versin.
  • G.antep27 28.12.2019 15:30
    Yav su yorumlara bak ya.Bence oyle vurmak istememislerdir.Cocuk cok bakimli giyim olarakta gayet iyi fiziki yapi da gayet iyi cok ta mutlu gorunuyor.Aile sinirine yenik düşmüş bence lutfen on yargili olmayalim.