Endonezya'da gezilecek yerler içinde çok güzel adalar bulunuyor bunlardan biri de bu güzel takım adaları. Gili Adaları 4 takım adadan oluşuyor ve Trawangan Adası ise en çok tercih edilen gezi adalarından biri. Turistler teknelerle bu adaya ulaşabiliyorlar. Masmavi denizde güzel bir yolculuk yaptıktan sonra, 30- 35 dakika süren yolculuğun ardından bu adaya ulaşabilirsiniz. Yine burada da sizlere mavi ve Endonezya'nın yeşil bitki örtüsü eşlik edecek. Şelale ve ormanların yanı sıra bembeyaz plajlar da karşılayan en güzel detaylar. %90'ı Müslüman olan Endonezya’da dini hususlara uygun konaklama yerlerinin ve mekanların bulunduğu bir ada burası. Bu detaya da ayrıca dikkat etmişler.  

Yollar dahi deniz kumundan yapılmış Trawangan Adası’nda. Gili Adalar grubunun en büyük adası olarak biliniyor Trawangan. Tatil adası olarak tercih edilen bu yerde halk Türkleri de çok seviyor ve buraya davet ediyorlar. Motorlu taşıtları burada kullanmak yasak. Her yerde bisiklet ve atlı arabalar tercih ediliyor. Bu ada dünya üzerinde havası en temiz yerlerden. Çünkü motorlu tek bir araç, motosiklet bile yok.  Sadece atlı arabalar ve bisikletler ile ulaşım sağlanıyor.  

Adada bir de dalış yapmak isteyen kişiler için ekipmanların kiralandığı yerler var. Burada dalış yapmak için ekipmansız giderseniz kiraladığınız paletler ile masmavi denizin canlılarını keşfedebilirsiniz.  

Dünyayı Geziyorum resmi sosyal medya hesapları  

Youtube: esirgenc 

Twitter ve İnstagram: @dunyayigeziyor 

Facebook: dunyayigeziyorum 

Yorumlar 0 Yorum Var