Moskova metrosundaki koronavirüs şakası yapan blogcu tutuklandı.

Moskova metrosunda yapılan şaka paniğe neden olduğu için beş yıla kadar hapisle karşı karşıya.  Blogcu Karomat Dzhaborov ve arkadaşı tarafından Moskova metrosunda yapılan şaka metrodakilere korku dolu anlara yarattı. Moskova metorsunun en yoğun hatlardan birinde siyah bir eşofman ve yüz maskesi takan Dzhaborov şaka yaparken arkadaşıda o anları saniye saniye kayıt altına alıyor. Görüntülerde aniden yere düşerek ve acı çekmeye başlayan Dzhaborov birkaç kişinin yardım etmek için yanına gelemsiyle iyice çırpınmaya başlamsı insanlarda paniğe neden oluyor ve yardıma gelen insanlar internetten izlediği Koronavirüs videolarıyla yerde yatadan Dzhaborov'unda aynı belirtilere sahip olduğunu düşünerek hızla Dzhaborov'un yanından ayrılıp metrodaki diğer insanları uyarmak için“Koronavirus! Koronavirus!” diye bağırarak kaçıyorlar. 

Metro istasyonuna ulaşır ulaşmaz acele ederek metrodan inmeye çalışanlar izdiham ve yaralanmalara neden oluyorlar. Mertoda yapılan şakanın paniğe neden olarak izdiham ve yararlanmalara neden olmasıyla Blogcu Karomat Dzhaborov ve arkadaşı 5 yıla kadar hapisle yargılanıyor.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • Orhan 16.02.2020 12:44
    espiri anlayışına bak..zeka yoksunu resmen..
  • izmir 15.02.2020 13:13
    bence o şahısı ceza olsun diye çine 1 ay sokalarda gezmeye ders almaya gönderin kimsenin hastalığyla dalga geçmesin
  • İnsan 14.02.2020 17:06
    bence 5 yıl yatmalı. hak etmiş cezaevini
  • Sami Yılmaz 14.02.2020 09:09
    Ne güldük be! Süper zeka ötesi bir şaka. Yollasınlar azılı katilleri olduğu bir hapishaneye. Orada 10-15 sene yatsın belki akıllanır!
  • katibb 13.02.2020 18:45
    sorgu sual olmadan çin e gönderin
Daha fazla yorum görüntüle