Video7 dünyanın en acayip haberlerini sizler için derledi.

Spiker: Hülya TAŞ

Kurgu: Serdar GÜNEŞ

Kameraman: Mehmet CEBECİ

Romanya'nın Kluj kentinde pazar ayini sonrası papaz herkese aynı kaşıktan kutsal su içiriyor. Adeta tüm ülkeye Koronvirüs dağıtıyor.

Türkiye'nin dört bir yanında koronavirüs önlemleri alınırken CHP zihniyeti de kendince tedbir almayı unutmadı. CHP'li Büyükçekmece Belediyesi önlemler kapsamında heykelleri yıkadı.

Türkiye koronavirüse karşı tedbirini alıyor, duayı da ihmal etmiyor. 81 ilde yatsı namazından sonra tekbir sesleri yükseliyor. Fas'ın Tanca kentinde de evlerinden çıkmayan insanlar tekbir ve dualarla birlik oluyor.

Bolu'da bir vatandaş evde kalmanın önemini vurgulamak için öyle birşey yapıyor ki görenler şaşkınlığını gizleyemiyor

Bir konuyu netleştirmek lazım. Yaşlıların ısrarla evde kalmasını yüksek risk grubunda oldukları için istiyoruz. Onlara virüslü muamelesi yapmak, mevzuyu çarpıtmak da hastalıklı bir bakış açısıdır. 

İbretlik bir görüntü. Kenya'da koronavirüs korkusu büyüyor: Ancak halk şunları söylüyor "Ellerinizi sık sık 20 saniye boyunca yıkayın diyorlar ama o kadar su alacak paramız yok"

Karantina altındaki Milano sokaklarının görüntüsü felaket filmlerindekini andırıyor.

İngiltere önlem almakta gecikti ama aldıkları önlemler de pek bir işe yaramıyor gibi görünüyor. West Ham metrosu hınca hınç dolu

Antalya'da yaşayan Hasan Kurt evden çıkmamak için market alışverişini drone ile yaptı, tüm ülkeye örnek oldu.

ABD'li ünlü oyuncu Jensen Ross Ackles, karantina günlerinde evinde çocuklarıyla vakit geçiriyor. Kızlarıyla dans eden oyuncunun şarkı tercihi ise Erkilet Güzeli oldu

Yorumlar 7 Yorum Var
  • M emin 28.03.2020 23:30
    Bunlar gözü var görmez kulağı var duymaz
  • yavuz özdemir 27.03.2020 13:31
    isana tefesüm ettiriyo emegi gecenler elerinesalik
  • ısraftan kaçınmak 27.03.2020 12:17
    dinimiz temizliğe çok önem veren bir din sadece 5 vakit abdest almak bile buna örnek virüs içinde en baş önlem temizlik ama dinimiz tasarruf dini israf istemiyor deniz, nehir kıyısında abdest bile alsan suyu ısraf etme diyor veya ye iç ama ısraf etme ellerimizi en az 20-40 sn yıkamamız isteniyor veya dişimiz 3-4 dk fırçalamamız... ama nasıl temizlik yapılır tanıtımı yapılırken eller sabunlanıp durulama vaktıne 20-40 sn diş fırçalama 2-3 dk ama yanda çeşme boşa akıyor tanıtım yaparkende sadece elin sabunla köpürtülmesi diş macunu ıslatılmasındandan sonra kapatılması ve ellerin durulanıncaya dişlerin su ile temizlenme vaktinde tekrar açılması halka telkin edilmeli
  • Serii 27.03.2020 11:56
    Heykelleriyle gömülecek zatenn
  • Daima Muzaffer 27.03.2020 11:36
    Elinize sağlık, çok güzel olmuş.
Daha fazla yorum görüntüle