Maltepe, Bağlarbaşı Santral Sokak'ta saat 19.30 sıralarında meydana gelen olayda, ekmek dağıtan iki fırıncı silahlı saldırıya uğradı.

İddiaya göre, bir şüpheli sokak içerisinde ekmek dağıtımı yapan fırıncı K. B. ve U. B. ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. O sırada silahına davranan şüpheli, fırıncılara 5 el ateş etti. K. B. ve U. B. bacaklarından yaralanırken şüpheli olay yerinden bağırarak uzaklaştı. Durumu gören mahalle sakinleri polise haber verdi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar çevre hastanelere götürüldü. Ekipler, şüpheliyi bulmak için çalışma başlattı.

OLAY ANIKAMERADA

Olay anları bir vatandaşın cep telefonu kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde, sokak üzerindeki kişilerin tartışması, Saldırganın silahla ateş ettikten sonra bağırarak olay yerinden uzaklaşması görülüyor.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • Ali 10.03.2022 13:39
    Vuran amcamın oğlu annesine küfür ediliyor ayıptır herkes azıtmış 3000 bın TL kan parası verdı kan parasını bıle bölüşmek için bırbırıne girdiler vurulanlar insanların kaderleriyle oynamak buladar kolay olmuş
  • Dışses 19.05.2020 05:04
    silahı sıkan adam "tahrik indirimi"nden faydalanır. Sıkmayacakken "hadi sık,vur ulan.." diye adamı tahrik ediyor. O da sıkıyor.
  • Dermanbey 19.05.2020 00:14
    Birbirleriyle yarisiyor Firincilar,millette dogal olarak asabilesiyor zaten Corona insanlarin piskolojisi ni bozmus..
  • vatandaş 18.05.2020 23:42
    Acaba yaralılara ne ceza verilecek?
  • Hakikat 18.05.2020 23:21
    Saat başı dırt dırt dırt avaz avaz bağıran tipler ayıptır ayıp insan her saat ekmek alma ihtiyacı hissetmez işin suyunu çıkarmayın öğlen ve akşam bir gelirsin iki korna millet alacak ise gelir alır kafa şişirmenin anlamı yok ki
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek