CHP'nin 19 Mayıs için düzenlediği ziyaret adeta skandala dönüştü. CHP'li Milletvekilleri hareket noktasına önceden gelen Kemal Kılıçdaroğlu'nu dakikalarca ayakta bekletti. Bunun üzerine sinirlenen Kılıçdaroğlu, yanındakilere ''nerede kaldı bunlar '' şeklinde soran Kılıçdaroğlu'nun tepkisi üzerine Tuncay Özkan telefonuna sarılarak vekillerle irtibat kurmaya çalıştı.

CHP yönetimi,19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için saat 19:19'da Anıtkabir ziyareti planladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu beraberindeki Tuncay Özkan ile birlikte Aslanlı Yol'da milletvekillerini beklemeye başladı. 

Ancak vekiller 20 dakika boyunca ortalıkta görülmeyince Kılıçdaroğlu zaman, zaman sinirlendi. Yanındakilere sinirli bir şekilde ''nerede kaldı bunlar '' şeklinde soran Kılıçdaroğlu'nun tepkisi üzerine Tuncay Özkan telefonuna sarılarak vekillerle irtibat kurmaya çalıştı. 

Koronavirüs nedeni ile CHP’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için Anıtkabir ziyareti planlanmadı. Ancak, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, sabah saatlerinde Anıtkabir’i ziyaret ederek Atatürk mozalesine çiçek bırakması, CHP’de hareketlilik yaşamasına neden oldu. 20 dakika sonra CHP genel Başaknı Kemal Kılıçdaroğlu gelen milletvekilleri ile aslanlı yolda yürürken Levent Gök’e sert el işareti yaptığı kameralara yansıdı.

Yorumlar 185 Yorum Var
  • bozkurt 27.05.2020 23:56
    ülke yönetecekmiş beceriksiz
  • Ahmet 22.05.2020 09:51
    Arkadaş orada duran komutanın durumu nedir adamcağız kaç dakika esas duruşta beklemiş yazık kemal Kılıçdaroğlu gibi PKK destekçisi ne bu saygı fazla bu adam devlet saygısını hak etmiyor
  • HAYYUL KAYYUM ALLAH 21.05.2020 13:10
    3 koyun versen otlatıp getiremez kaybederler hayatta güven olmaz bunlara daha kendi aralarında organize olamayan bir klasik chp var :)
  • HAYYUL KAYYUM ALLAH 21.05.2020 13:07
    20 yaş altı dışarı çıkmak yasak değilmi ne işleri var dışarda haydin eve :) o asker neden hazır olda duruyor general yok kendisinden üst rütbeli bir asker yok o ne yapıyor öyle?
  • İlyas 21.05.2020 12:45
    Rabbime şükür bu adam ülkeyi yönetmiyor...
Daha fazla yorum görüntüle