Tünelin içinde yerli ve milli tünel açma makinemiz ‘Lale’ var. Türkiye bu makineleri üreten 8 ülkeden biridir. Yerli ve milli tünel açma makinesi 'lale' ile ışığı göreceğiz. Diğer tünel Ekim ortasında tamamlanacak. Her şeyden önemlisi Ergene hayata dönecek.

Türkiye salgın döneminde sağlık alanında mücadele verirken kalkına alt yapısını önemli projelerini de ihmal etmemiştir. Pek çok yatırımı salgına rağmen tamamladık. Tüm sanayi tesislerimiz önemli bir atılım hazırlığı içindedir. 

"SADECE ORGANİZE SANİYE BÖLGELERİMİZDE 5 AYDA 520 FABRİKA AÇILDI"

Türkiye 2018 yılında maruz kaldığı kur, faiz, enflasyon saldırını püskürtüp yeniden yükselişe geçtiği dönemde salgına yakalandı. Mayıs'tan itibaren yavaşlayan bu salgın sürecindeki kayıplarımızı kısa sürece edebileceğimize inanıyorum. Salgın sonrası yeniden şekilleneceği anlaşılan siyasi ve ekonomik düzende Türkiye'nin önü açık görünüyor.

Salgına rağmen, hamdolsun ilk 5 ayda sadece organize sanayi bölgelerimizde 520 yeni fabrika açıldı. Fırsatlar şimşek gibidir, çakar ve kaybolur giderler. Ayağımıza gelen fırsatı değerlendirmek için ülkemizin potansiyelinin tamamını harekete geçirmek mecburiyetindeyiz. 

Yorumlar 0 Yorum Var