AK Parti'nin sosyal medya hesaplarından yapılan videolu paylaşımla "gönül seferberliği" başlatıldı. 

"#GönülSeferberliği" etiketiyle partinin sosyal medya hesaplarından gerçekleştirilen paylaşımda, "Gönüllüyüz, 83 milyonun kapısını çalmaya, derdine ortak olmaya, sorunlarına çözüm bulmaya, milletimizin umudu olmak, umudu olanların yanında durmak için gönüllüyüz." ifadelerine yer verildi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daha önce yaptığı konuşmalarından bazı bölümlerin kullanıldığı videoda, AK Parti döneminde yapılan hizmetlere, 15 Temmuz gecesine, yurt dışına koronavirüs salgını dolayısıyla gerçekleştirilen yardımlara ve bazı toplumsal olaylara ait görüntüler de paylaşıldı.

Videonun son bölümünde ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Unutmayınız, siyasete girmekle talip olduğumuz tek şey milletimizin hizmetkarlığıdır. Hemen yarından tezi yok yeni bir gönül seferberliği başlatıyoruz." sözlerinin ardından, "Birlikte daha büyük Türkiye için gönül seferberliği başlıyor." ifadesi yer aldı. 

Yorumlar 6 Yorum Var
  • Mümin 02.07.2020 11:13
    Bu günler YÜCE ALLAH (C.C)' ımızın izniyle her zorluğun altından kalkmayı başarabilen ve sonunda mutlu huzurlu bilik içerisinde yaşayacağımız ülke için elimizden geleni yapma günüdür.YÜCE ALLAH (C.C)'ımız yardımcımız olsun.
  • Abdulbaki Yeşil 02.07.2020 09:34
    Biz zaten doğduk doğalı seferberlik halindeyiz.
  • Ali 02.07.2020 09:24
    Direk seferberlik ilan edelim
  • BIKKIN 02.07.2020 08:06
    Kara rumuzluya cevap; ekonomi sıfır olmadı,çok istiyorsunuz böyle olmasını ama Allah ın izni ile bu Ülke size rağmen Reis ile başaracak .istediğiniz kadar felaket tellallığı yapın başaramayacaksınız.
  • Kara 02.07.2020 03:45
    Pandemide gönül bağı bitti maalesef ekonomi o olmuş anladık bunu çok iyi
Daha fazla yorum görüntüle