AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, CHP'li Tanrıkulu'nun hakarete varan sözlerine sert karşılık verirken Meclis'te gerilim arttı. Özlem Zengin, Tanrıkulu'nun "masaların altına saklanıyordu." sözlerini AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer için sarf ettiğini belirterek, Başer'in cevap hakkını kullanacağını söyledi.

Yorumlar 30 Yorum Var
  • xxxx 10.07.2020 14:42
    kazım koyuncu ismini kullanan şahıs demişki 18 yıl işsilik arttı utanın demiş kimi eleştiriyor anlamadım size iş varda siz mi beğendiniz sallamayın ben çok iyi biliyorum bir adama 10 tane iş sayarsın beğenmez o işleri geç koyuncu millet iş seçiyor sanki meslek sahibi oldunuz iş yok size öylemi ararsan bulursun ben çocuk yaşta 16 yaşımda makinacı oldum şimdi daha iyi yerdeyim memur oldum çok şükür çabalayacaksınız öyle kimse kimseye gel işe gir demez
  • Keremist 10.07.2020 14:19
    Özlem hanım, Sezgin tanrıkulu ve diğer CHP sözcüleri gerçekten dikkate alınacak insanlar değiller. Tabiki sizide anlayabiliyorum mecliste mutlaka cevap vermek zorundasınız. Lakin şuna emin olabilirsiniz bizim gözümüzde yok hükmündeler. Türkiyede tek parti CHP kalsa yemin olsun yakarım o oyu yine vermem onlara. Birde bazı geçmiş, kronoloji bilmez ve hatta tarih bilmez arkadaşlar var ''18 yıldır iktidardasınız memleketin haline bak diyorlar'' yahu el insaf en küçük örnekle 18 yıl önce türkiyenin savunma sanayii harcaması ile şuanki savunma sanayii ''geliri'' bakın harcama demiyorum geliri dıyorum baz alın. Aslında bu hep çok fazla şeye sahip olmaktan geliyor.. Rahatlıktan yanı..
  • Baybars 10.07.2020 14:16
    Şu konuşmaları haala kaale almayan mavuklar var.Utanmazlar! bu konuşmaları bu meclisin kürsisinde konuşma fırsatı veren milletimize şükranlarımızı iletiriz.Sizi tuzu kurular sizi.
  • ramazan 10.07.2020 14:05
    helal olsun vekilim. maşAllah
  • GENÇ 10.07.2020 13:59
    Ağzınıza sağlık vekilim Tokatlı olarak sizinle gurur duyuyorum.
Daha fazla yorum görüntüle