Adana'da ilk bebeği dünyaya gelmeden kaybeden baba, hastanede doğan ikinci bebeğine motosikletle kıyafet götürürken toplu taşıma aracının çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza anı saniye saniye görüntülenirken ölen babanın içinde kıyafet bulunan çantayı bırakmadığı dikkat çekti.

Eşi Leyla Kaya, sürücü ev hapsi cezası verilmesine tepki gösterirken, "O nasıl benim kocamı bir ömür boyu mezara gönderdiyse ben de onun bir ömür boyu cezaevinde yatmasını istiyorum" dedi.

Yorumlar 29 Yorum Var
  • ahmet 13.07.2020 23:53
    Kask yok elbise yok, otobüse motosiklet çartmış, en azından görüntü öyle.Muhtemelen başını çarptığı için ölmüş.Kadın diğer şöförü suçluyor.sonuçta Allah rahmet eylesin.
  • ismet 13.07.2020 22:40
    videoda gördüğüm kadarıyla otobüs ters yönde gitmiyor motosiklet otobüsün önüne çıkmasıyla şöfer sola kırıyor Allah rahmet etsin.
  • Deniz SÜMBÜL 13.07.2020 22:19
    1- Hiç unutmam Trafik kazası neticesi bir yaralıya çarparak yaralanmasına sebep olmuş bir araç sürücüsüne arkadaşı normal insanı dehşete düşürecek bir teselli verme şekli vardı kulaklarımdan hiç gitmez ‘’ Ya ne üzülüyorsun ben adama bir çarptım 25 metre havalandı yere çakıldı mahkemeye girdim çıktım hiçbir şey olmadı sana ne olacak böyle korkuyorsun,merak etme hiçbir şey olmaz ceza almazsın.’‘ İşte düşünce tarzı genelde böyle,her şeyimiz yanlış sen trafik kazalarını bitirmek istiyorsan trafik kazası yapanın yaptığı kazayı en ince ayrıntısına kadar sorgulayacak ve kaza yapan kişinin kusuru derecesinde en ağır şekilde cezalandırılmasını sağlayacaksın,
  • nedim 13.07.2020 20:58
    Rabbim sabırlar versin inşaAllah rabbim o kardeşimizin ömrünü onun çoluğuna çocuğuna versin inşaAllah. muhabir, sende ne konuşturuyorsun o kadar kadın cazı ya,
  • Asım 13.07.2020 20:52
    Yazık.
Daha fazla yorum görüntüle