Muğla'da yolda yürüyen bir kadın 6 köpeğin saldırısına uğradı. Kadının yardımına çevredeki bir kişinin koşması üzerine köpekler uzaklaştı. Köpeklerin saldırma anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, Muğla'nın Milas ilçesi Güllük Mahallesi'nde, dün gündüz saatlerinde meydana geldi. Güllük Mahallesi'nde yolda yürüyen bir kadın 6 köpeğin saldırısına uğradı. Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde kenarda bekleyen köpeklerin kadının üzerine saldırdığı görüldü. Çantasıyla kendisini korumaya çalışan kadının yardımına çevredeki bir kişi koştu. Kadın, o an yaşanan arbedede yere düştü. 

Çevre sakinleri hayvanları çok sevdiklerini, ancak köpeklerin çok saldırgan olduğunu ve bu olayın sıklıkla yaşandığını belirtip yetkililerin bir an önce müdahale etmesini istediklerini söyledi.

Yorumlar 20 Yorum Var
  • Muhittin Aksoy 27.07.2020 10:38
    Bu korkunc bir olay Antalya da bu na ben de sahit oldum Sokaklar da o kadar cok sokak Köpegi var ki buna Devletin bir care bulmasi lazim TC deki Belediyelere bu yetkiyi verip her belediye bir Hayvan barinagi olmasi lazim sokaklardaki sahipsiz hayvanlari oraya toplamasi lazim tabi Devlet desdekli Belediye veterner ve calisan olmasi lazim yeni bir isyeri issizlerer icin bir is olmes olur.
  • fatih 42 27.07.2020 09:27
    helal olsun dayıya hemen yetişmese Allah muhafaza daha kötü olabilirdi.
  • Polipoli 27.07.2020 07:14
    Önce hemcinsleriniz sevin. Sonra diğerlerini. Ha, kendini onlardan gören varsa yapacak bir şey yok.
  • Salih Tuğra 27.07.2020 01:00
    chp belediyesinin günlük sahneleri.
  • sait dbakır 27.07.2020 00:04
    yani daha kac kisi olmeliki bi onlem alinsin peki bu hayvan haklari varda nerde bu insan haklari yoksa bi insan bi hayvan kadar degerimi yok tm hayvani katletmeyede karsiyim ama ya bi hayvan bi insana zarar veriyorsa o zaman ne yapmali
Daha fazla yorum görüntüle