Oğlu terör örgütü PKK tarafından şehit edilen Hüseyin Gözenoğlu, HDP ve PKK'ya çok sert tepki gösterdi. Gözenoğlu, "Kürt evlatlarını şehit edeceksiniz, sonra çıkıp barış naraları atacaksınız, yok böyle bir pervasızlık" dedi. CHP'nin de PKK'nın gizli ortağı olduğunu belirten Gözenoğlu, "CHP’nin hiç mi vicdanı yok, orada burada her yerde, telefonlarda da görülen şehit haberlerine hiç mi tepki vermiyor" diye konuştu.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Çiçek. 26.08.2020 08:08
    Çok dogru KONUŞUYOR ŞEHİT BABA si hdpliler hain kalleş CHP de hain insanları öldüren öldürten KORKU YAYAN HAİN PARTİLER KADIN ÇOCUK ERKEK HEPSİNİ KANDIRIP İSTEDİKLERİ GİBİ KULLANIYOR KARDEŞİ KARDEŞE VURDURUYOR BİZİ 1 FİLİSTİN 1 SURİYE HALİNE GETİRİP İÇERDEN BİZİ BÖLMEYE ÇALIŞIYORLAR ALLAH IN İZNİYLE NİZ BU HAİNLERE İZİN VERMİYCEZ ALLAH IN İZNİYLE İNŞALLAH
  • İstanbullu 25.08.2020 19:43
    Allah celle ve ala belasını versin pkkve pydnin ve onun destekçisi chdp nin. Milletimizi aldatmak için chp ile ittifak yaparak ben Milliyetçiyim, ben İslamım diyerek bunlara destekleyenlerde bu babanın acısını misli ile yaşasınlar. Yaşananları gördüğü halde hasedinden ve kininden şahsi menfaatlerinden ötürü bunlara destek verenler de aynı baba gibi acı yaşasınlar. Amiiiinnn.