İletişim Başkanlığınca Preveze Deniz Zaferinin yıl dönümü dolayısıyla marş ve klip hazırlandı.
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter'dan, zaferin yıl dönümü dolayısıyla hazırlanan marş ve klibi paylaştı.
Altun paylaşımında marştan, "Ben şehit oğluyum kulak ver ey dünya, ay-yıldızlı vatanın evladıyım unutma, ecdadımın kanından akar damarlarımda, can verir can alırız mavi vatan uğruna" dizelerine yer verdi.
Türkiye'nin "Mavi Vatan" mücadelesinin anlatıldığı klipte, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın okuduğu Arif Nihat Asya'nın "Bayrak" şiiri de yer aldı.
-
mustafa
27.09.2020
21:44
iyiyi reis zamanında yaşıyorum. elhamdülillah
Beğen
-
Trabzon uşağı
27.09.2020
21:28
Ölümüne Recep Tayyip Erdoğan diye boşa demiyoruz biz
Çoook şükür Elhamdülillah
RABBİM bu mavi vatan için canını veren, gazi olan bütün herkesin niyetimi kabul eylesin inşaAllah amiiiin aminn amiiiin
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
Cem
27.09.2020
21:24
Çok iyi olmuş düşünen yazan çizen kurgulayan herkesin emeğine sağlık
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
Cem
27.09.2020
21:24
Çok iyi olmuş düşünen yazan çizen kurgulayan herkesin emeğine sağlık
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Denız
27.09.2020
21:16
Herşeye yakışan bir cumhurbaşkanımız var sizi bize nasip edene hamd olsun. Sizin yaptıklarınıza şahit olan bir nesil olduğumuz için şükürler olsun.
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle