Ermenistan ordusunun, ateşkesin üzerinden 24 saat geçmeden, Azerbaycan'ın Gence kentine füzelerle saldırması sonucu 9 kişi öldü, 34 kişi de yaralandı.

Azerbaycan Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, Ermenistan tarafından fırlatılan füzelerin, Gence kentinde sivillerin oturduğu konutlara isabet ettiği belirtildi. Açıklamada, saldırı nedeniyle 9 kişinin hayatını kaybettiği, 34 kişinin yaralandığı bildirildi.

Saldırının şiddetiyle yıkılan evlerin enkazında arama ve kurtarma çalışmalarının devam ettiği bilgisine yer verilen açıklamada, ölenlerden 4'ünün kadın, yaralılardan ise 16'sının kadın, 6'sının çocuk olduğu aktarıldı.

Yorumlar 23 Yorum Var
  • İstanbul Fatih 12.10.2020 07:19
    Bunlar kafir ateşkes bir oyun
  • TOKADİ 12.10.2020 07:06
    karabağ alınmadan çikmak yok bakın hala abd pkk ya yardım ediyor rusya fransada aynı
  • Abdullah 11.10.2020 23:49
    Savaşta galipken tamda ilerliyorken ateşkes te neyin nesi. Azerbaycan çok erken pes etti. Üç beş köy almayla ne çabuk fit oldunuz. Daha 7-8 vilayetiniz ve karabağın tamamı ermenilerin elinde. Üstelik biten sizin savaşınız ermeniler füze ve roketlerle savaşa devam ediyor. Bu Putin denen şeytandan o kadar da korkmayın ,can damarları bizim elimizde . Biz olmasak Amerika burnunun dibine kadar gelmiş.Eğer savaşmazsanız halkın güveninin de kaybedersiniz.Türkiye her türlü desteğiyle yanınızda hem de bizdeki aptal muhalefete rağmen.
  • Ülkücü03 11.10.2020 23:46
    Kafir yapınca bir şey yok, Müslüman yapsa soykırım, tabi şu var Müslüman kesilikle böyle bir şey yapmaz... Ey Dünya görün işte soykırımcı kimmiş delilli ispatlı kayıtlı tescilli...
  • Abdullah 11.10.2020 23:23
    Azerbaycan çok erken pes etti.Üç beş köy almayla savaş biter mi . Daha Karabağın yüzde 90 ı ermenilerin elindeyken. Bir sürü şehit vermişsin ,hemen Rus istedi diye ateşkes mi olur.Masa başında kaybedeceğiniz muhakkak . Savaşı bitiren ve ateşkesi hemen yapan sizsiniz, Ermenistanın savaşı devam ediyor ve her gün şehirlerinizi bombalıyor.
Daha fazla yorum görüntüle