Apple’ın geçtiğimiz günlerde tanıtımını yaptığı iPhone 12 Pro’nun Türkiye satış fiyatı açıklanmamıştı. Ancak bir e-ticaret sitesinde ortaya çıkan iPhone 12 Pro fiyatı dudak uçuklatan cinsten. Yüksek bir fiyatla ön siparişe açılan iPhone 12 Pro modeli için stoklar birden tükendi. Sosyal medyada bu fiyat hakkında onlarca farklı yorum yapıldı.

Apple tarafından 13 Ekim’de gerçekleştirilen etkinlikle tanıtılan iPhone 12 serisi teknoloji dünyasının gündemine oturdu. Bu cihazlar arasında en güçlü versiyon olan iPhone 12 Pro modeli ise ABD’de 999 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Ülkemizdeki fiyatı ise henüz netlik kazanmadı. Fakat e-ticaret sitesinde dün iPhone 12 Pro modeli 23.600 TL fiyat etiketiyle ön siparişe açıldı.

Kısa süreli olarak ön siparişe açılan ürün hemen satıştan kaldırıldı. Sosyal medyada bu aşağıdaki ekran görüntüsü üzerinden birçok yorum ve tepki paylaşıldı. Fiyatın yüksek olması eleştirilere neden oldu. 

iPhone 12 Pro fiyatları ne kadar olacak?

Apple’ın iPhone 12 Pro Max’ten sonra en pahalı telefonu olan iPhone 12 Pro, yurtdışında 999 dolardan satılıyor. Vergiler de eklendiğinde ise karşımıza 13.600 TL’lik bir fiyat çıkıyor. Bu fiyatlar belki 15.000 TL bandına çıkabilir, ancak 23.600 TL gibi bir fiyat gerçek dışı görünüyor. 

Yorumlar 0 Yorum Var