Fransa'da hükümetin İslam'a yönelik ahlaksız saldırıları devam ediyor. Fikir ve inanç özgürlüğü olarak savunulan Charlie Hebdo'nun çirkin karikatürleri, Fransa'da devlet dairelerine yansıtılmaya başlandı.

 

Fransa'da İslam karşıtlı adeta açık bir savaş ilanına dönüştü. Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un açıklamaları bakanların İslam düşmanı beyanlarının ardından Fransa'da devlet dairelerinde ahlaksız karikatürler gösterime sokuldu.

DEVLET BİNALARINA YANSITILDI

Fransa'da, İslam Peygamberi Hz. Muhammed'e hakaret içerikli karikatürleri devlet binalarında yerini buldu. Macron'un açıklamaları sonrasında harekete geçen yetkililer, devlet dairelerine çirkin karikatürleri boy boy gösterime aldı.

Fransız Charlie Hebdo dergisi tarafından yayınlanan ve Hz. Muhammed'e hakaret içeren karikatürler, dün gece Montpellier ve Toulouse şehirlerinde devlet kurumlarına ait binalarda gösterildi. İslam'a yapılan ahlaksızca saldırıları fikir özgürlüğü olarak sayan yetkililer açıkça adeta Müslümanlara savaş ilan ediyor.

Yorumlar 10 Yorum Var
  • Sonay 28.10.2020 18:41
    Bu mubarek gece hürmetine kör şeytanınızdan bulun
  • Sabina Karimli 27.10.2020 22:34
    Bu dünyadan sadece adalet istiyorum.Müslümanlara yapılan haksızlıklara artık dayanmak çok zor. Keyfince ermeniler Azerbaycan topraklarını işgal etsin, suçsuz siviller her gün bombalansın ama hristiyan ülkesi ölen müslüman diye sesini çıkarmasın ama müslümanın değeri olan peygamber Efendimize hakaret etsinler bir müslüman buna tepki versin hemen cani ,hemen terorist olsun.Allahım yalvarırım artık kıyametin gelsin. Bu haksızlıklar son bulsun.biz soramadık sen sor bizim hesabımızı ahiretde.
  • YUSUF 27.10.2020 14:46
    Insanlar virus diz cokturdu halen ALLAH in dinine ve peygamberine savas aciyorlar INSALLAH daha beter olursunuz.
  • Muhammed Emin 26.10.2020 20:31
    Peygamber efendimize ve dinimiz İslam a bu aşagilamalarda bulunan tüm kişiler ki insan diyemiyorum bunlara,, bize öylesi güzel hak dini nasıp eden Rabbimiz Allah'a şükür ediyorum biz hiç bir zaman onların dinine dil uzatmaz Ken bu şeref yoksunlarini yüce Allah'ın kahrı onlar ve onların dusunlerini tasiyanlarin üzerin olsun rabbim dünya ahiret kahr etsin ve müslümanlari Muzaffer etsin kâfirler verilen her savaş ta insaallah. AMİN ,YA RABBi
  • ismayil 24.10.2020 11:35
    o devlet binaları kendi kendine yanarsa suçu müslümanlara atarlar....
Daha fazla yorum görüntüle