İstanbul Çekmeköy’de adres eksik olduğu için teslimat yapamayınca yardımcı olmaya çalıştığı alıcı tarafından darp edilen kargocu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Çekmeköy'de 19 Ekim’de MNG kargoda çalışan 40 yaşındaki Mehmet Ali İbin, adres eksikliği nedeniyle paketi teslim edemeyince kargo alıcısı Tayfun Ş.'yi telefonla aradı. İbin, Tayfun Ş.'ye paketi şubeye teslim etmek yerine kendisiyle buluşup teslim edebileceğini söyledi. Fakat Tayfun Ş., kargo çalışanı İbin'in adresi bulamamasına sinirlenerek telefonda şikayette bulundu. Ardından Tayfun Ş. ile beraberindeki iki şahıs, kargo aracının yanına otomobil ile geldi. Tayfun Ş., iddiaya göre sokak ortasında kargo çalışanı Mehmet Ali İbin'e saldırdı. İbin, kafasına aldığı darbeler nedeniyle fenalaşarak yere yığıldı. Hastaneye kaldırılan ve beyin kanaması geçiren İbin, hastanede ameliyata alındı. Hastanede yaşam savaşı veren İbin'in hayatını kaybettiği öğrenildi.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • Gündemde değil 01.11.2020 19:55
    İns kargo firmaları davanın takipçisi olurlar.
  • aklım almıyor.. 27.10.2020 17:58
    Cezalar neden caydırıcı değil? Başka bir insanı öldürmenin hiçbir gerekçesi olamaz; hele ki böyle bir sebeple bir beyin fakiri yüksek egolu sinir hastası insanın, işini yapmaya çalışan masum bir insanı öldürmesi nasıl nasıl nasıl olabilir? İnsanı hayata geldiğine nasıl pişman eden ve bu ülkede hayata bir çocuk getirme fikrinden insanı nasıl da soğutan olaylar bunlar... Bu sistem sizin nasıl böyle gözü döndürüyor, nasıl sizi hasta ediyor? İnsanların maneviyatının arttırılması için birinci sırada gelen madde, başka bir cana değil kastetmek, onun bütün haklarına saygılı olmayı gerektiriyor. Nurlar içinde Mehmet Ali İbin, ailene ve sevenlerine sabırlar diliyorum.
  • ADALET 27.10.2020 17:26
    Kargo bir candan daha mı önemli arkadaş
  • ccc 26.10.2020 19:57
    Cezalarımız caydirici degil. Bunun gun yüzü görmemesi lazim.
  • cafer 26.10.2020 01:49
    kim bilir nerde dayısı var.
Daha fazla yorum görüntüle