Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak'ta yeni tip koronavirüs hastalığını atlatan 120 yaşındaki Menica Encü ile görüntülü telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, Menica Encü'ye 'geçmiş olsun' dileklerini iletti, onun ve ailesinin Mevlid Kandilini tebrik etti. Menica Encü'nün aile bireylerinin de katıldığı görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Menica teyze geçmiş olsun. Mevlid gecen mübarek olsun. Rabbim sağlık, sıhhat, afiyetler versin. Bu gecenin hürmetine inşallah Rabbim şifalar versin" dedi. 

Menica Encü’nün sağlık durumu hakkında aile üyelerinden bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Rabbim inşallah Menica teyzemizi bütün aileye bağışlasın. Rabbim dualarınızı kabul buyursun. Bütün aileye selamlar, sevgiler, saygılar. Menica teyzenin ellerinden öpüyorum" ifadelerini kullandı. 

Menica Encü ise Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Allah sizden razı olsun. Allah size uzun ömürler versin. Allah size güç kuvvet versin. Allah devletimize zeval vermesin" diyerek dua etti.

 

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Şenol 29.10.2020 09:56
    Teyzemize Rabbimden şifa diliyorum.Rabbim Devletimize her daim yardım etsin.
  • Kayseri kayseri 28.10.2020 23:21
    Bu nasıl bir diktatör şu güzel insana diktatör diyenler ne kadar zalimsiniz kibri olmayan içimizden biri çok yaşa reis allah c.c şu mübarek gece suyu hürmetine gönlünün muradını nasip etsin
  • Osmanlı1453 28.10.2020 22:57
    Serdar-ı Hakan Recep Tayyip Erdoğan Han!
  • Dadaş 28.10.2020 22:50
    Ya iste bu adama oy vermeyenlere bunun hesabini nasil odeyecekler.Halkinin icinde halkinin milletinin yaninda Rabbim insallah uzun omurler verirde bu devletin basinda yillarca kalir