Başkan Erdoğan'ın Fransa'ya boykot çağrısını aile üzerinden polemiğe sokan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu çağrıyı eleştirmek için 'Emine Hanım çantasını sarayın bahçesinde yaksın' ifadelerini kullanmıştı. Devamlı kendisiyle çelişen Kılıçdaroğlu'nun daha önce bir televizyon programında kızından da örnek vererek özel hayat üzerinden siyaset yapmanın yanlış olduğunu söylediği ortaya çıktı.

Kılıçdaroğlu , Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Fransız ürünlerine boykot çağrısını, “Emine Hanım'ın 50 bin euroluk bir çantası var onu da Saray'ın bahçesinde yaksın” sözleriyle eleştirmesine tepkiler büyürken CHP liderinin daha önce sarf ettiği siyasetçinin özel hayatıyla ilgili sözleri gündem oldu.

2016'da bir programda 'Benim kızım avukat 75 metrekare yer aldı diye haber oldu. Biz evimizi sattık o gitti daire aldı. Sanki biz milyonlarca dolarlık villa almışız gibi" sözleriyle siyasetçiye özel hayatı üzerinden saldırılmasına karşı çıkan Kılıçdaroğlu "Siyasetçiyi eleştirirken toplumun geleneksel kurallarına da sizin saygı göstermeniz lazım; örneğin benim ailemle veya bir başkasının ailesiyle ilgili yayınlarda çok dikkatli olunması lazım. Özel hayata giren alanlara gazetenin girmemesi lazım." ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Murat 29.10.2020 01:37
    Vay Ahmak vay Ne soyledigini bilmiyor