Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım"Elmalıkent mahallemizi Belediye vatandaş el birliği ile beraber yapacağız" dedi. Ümraniye'deki riskli alan havandan görüntülendi.

Ümraniye Elmalıkent Mahallesi’nde bulunan bir kısım alanın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile riskli alan ilan edilerek Resmi Gazete’de yayınlanmasının ardından Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, o alanla ilgili bir açıklama yaptı. Başkan Yıldırım, alınan riskli alan kararının vatandaşların lehine olacağını ifade ederek, vatandaşlarla el ele vererek bölgede bir kentsel dönüşüm gerçekleştireceklerini söyledi. Öte yandan riskli alan havadan görüntülendi.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Ado 07.11.2020 21:01
    Elmalıkent sitesi 4 şiddetine bile dayanamaz acil eyleme geçilmeli.boş arsalar ve. İki katlı evler riskli ilan edilip elmalı kent sitesi es geçilirse depremde ölen insanların vebsli sırumluların boynunadır.istanbul depremi çok yakın
  • Hızır İlyas HASTA 07.11.2020 00:53
    Elmalıkent Siteleri deniz kumuyla yapılmış çimentosu az ve beton harcında yetersiz su kullanılmış olduğu için Binaların hepsinde kolonlarda kirişler de yarıklar oluşmuş. Kooperatif gelişi güzel binalar yapmış. Geceleri Cat cut diye duvarlardan sesler geliyor, korkudan uyuyamıyorum. Asil riskli alanlardayiz. Belediye başkanımıza ve Devlet büyüklerimize güvenmek istiyoruz. Bir an önce Deprem gelmeden bizleri kurtarın.