İstanbul Kağıthane’de bir belediye otobüsünün şoförü ve oğlu, trafikte tartıştıkları şahıs ve arkadaşları tarafından darp edildi. Otobüsün camını patlatıp içeriye giren saldırganların yaşattıkları dehşet cep telefonu kamerasına yansıdı.
İstanbul'da geçtiğimiz günlerde Hamidiye Mahallesi-Şişli hattında çalışan İETT otobüsü şoförü Eyüp Durgun, iddiaya göre güzergah üzerinde bulunan duraktan yolcu aldığı esnada başka bir araç sürücüsü tarafından sözlü tacize uğradı. Şoför olaya aldırış etmeyerek yoluna devam ederken, tacizde bulunan araç sürücüsü otobüsün önünü Kağıthane Merkez durağında kesti. Saldırgan ve arkadaşları otobüsün camlarını kırıp, ardından şoförü ile oğlunu darp etti. Kavgaya çevredeki vatandaşlar müdahale etmeye çalışırken, şüpheliler olay yerinden kaçtı. Yaşanan o anlar cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Şoförün saldırganlar hakkında emniyete şikayetçi olduğu öğrenildi.
-
Musti
24.01.2021
19:35
Adamın arabada çocuğuda varmış .. Çocuğunuda linç etmişler zafiyat büyük
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
İsmail
22.01.2021
19:38
Türkiye'de görmeye alıştığımız klasik tablolardan biri.
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
Yansız Bakan
22.01.2021
18:16
Yok mu bu yasaları değiştirecek babayiğit. Yeter artık vuranın yanına kar kalıyor. Nasılsa vururum adam ölmedikten sonra, sakat kalmadıktan sonra vursam da bir şey olmaz. Bu suçu teşvik ediyor. 2023 hedeflerinde birine saldırana ceza diye bir şey yok mu? Soruyorum.
Beğen
/ 7 kişi beğenmiş
-
Mustafa
22.01.2021
17:21
Bu şekilde 3,5 kişi bir araya gelip insanları darp edenlere sağlam cezalar verilmediği sürece bu görüntüler devam eder. Bunların hiç birisinin ceza alacağını zannetmiyorum.
Beğen
/ 12 kişi beğenmiş
-
2esba3
22.01.2021
17:05
Herkes adaletini uyguluyor. Devlet ise hükmünü uygulanmadığı adaletten bahsediyor. Bu vatandaşı nasıl koruyacaksın. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Yarın kontrol şartıyla serbest.
Beğen
/ 16 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle