İBB AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu, İBB yönetiminin “Bizden önce kadının İBB’de yeri yoktu, biz yer vermeye başladık” ifadelerini yalanladı. Göksu, AK Parti, CHP ve İYİ Parti’deki kadın üyelerin mukayeselerini bir tabloyla paylaştı. Tabloda, TBMM ve İBB Meclisi’ndeki kadın üye oranının en fazla AK Parti’de olduğu görüldü.

İBB AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu, İBB yönetiminin “Bizden önce kadının İBB’de yeri yoktu, biz yer vermeye başladık” ifadelerini yalanladı. Göksu, AK Parti, CHP ve İYİ Parti’deki kadın üyelerin mukayeselerini bir tabloyla paylaştı. Tabloda, TBMM ve İBB Meclisi’ndeki kadın üye oranının en fazla AK Parti’de olduğu görüldü.

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, İBB Meclisi’nin son toplantısında İBB yönetiminin, “Bizden önce kadının İBB’de yeri yoktu, biz yer vermeye başladık” söylemini hakikat dışı olarak değerlendirdi. İBB yönetimini kadın istihdamı konusunda takiyecilikle suçlayan Göksu, “Bizden önce kadın istihdamı yoktu derken, göreve geldiğinizden bu yana, binlerce kadın çalışanı işten attığınızı gerçekten unuttunuz mu ya da bizim unuttuğumuzu mu sanıyorsunuz ya da İstanbulluların bunu unutacağını mı sanıyorsunuz? Mobbing uygulayıp, görevlerinden aldığınız kadın yöneticiler, sizin gözünüzde neden kadın değil, mesela, açıklar mısınız? Sizi gidi takiyeciler sizi. Sizi gidi kadın düşmanları sizi” ifadelerine yer verdi.

ORANLARI PAYLAŞTI

Göksu, sözlerinin ardından AK Parti, CHP ve İYİ Parti’deki kadın üyelerin mukayeselerini bir tabloyla paylaştı. Tabloda, TBMM ve İBB Meclisi’ndeki kadın üye oranının en fazla AK Parti’de olduğu görülüyor.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Yazı İşleri Müdürü
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek