Galatasaray, yeni transferleri için imza töreni düzenledi. Törende konuşan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı takımı seçtikleri için futbolculara teşekkür etti. Mısırlı futbolcu Mustafa Muhammed ise geçtiğimiz sezon kendisine Fenerbahçe'den teklif geldiği ama kabul etmediği söyledi.
Galatasaray devre arasında kadrosuna kattığı futbolcular için imza töreni düzenlendi. TT Stadyumu’nda yapılan imza törenine Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak, Başkan Yardımcıları Yusuf Günay ile Kaan Kançal, Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Recevik, Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Oytun Özer, futbolcular; Mustafa Muhammed, Henry Onyekuru, DeAndre Yedlin ve Gedson Fernandes katıldı. Diğer yeni transfer Halil Dervişoğlu ise törende bulunmadı. Törende barkovizyonda ‘Welcome to Galatasaray’ ve ‘#BeşiBirYerde’ yazıları yer aldı.
Mustafa Cengiz: "Bizi seçtikleri için teşekkür ediyorum"
Törende konuşan Mustafa Cengiz, "Nokta transferleri, limit içerisinde kalmaya hassasiyet göstererek net yaptığımız transferlerdir. Bu transferlerimize tek tek teşekkür ediyorum. Bizi seçtikleri için teşekkür ediyorum. Futbolcu köle değildir. Yüksek fiyatlar verip alacağınız insanlar değildir. Diğer futbolcuları da kastetmedim. Yüksek karakterlerine teşekkür ediyorum. Galatasaray’ı tercih ettiler. Bu çok önemli" dedi.
"Şeffaflığa sonuna kadar riayet ediyoruz"
İhtiyaçların sınırsız, kaynadıkların kıt olduğunu ifade eden Cengiz, "İktisat ilmi de bunun için doğmuş. Ben her istediğimizi alırsam diğer takımlara hiçbir şey kalmaz. Çok istiyoruz. Baskette yapabiliyorsunuz, futbolda yapamıyorsunuz. Sizi denetliyorlar. Bizim kadromuzda bütün futbolcular çok değerli. Sahada dürüstçe, mertçe ve şeffaflıkla mücadele edilsin. Lafla şeffaflık olmaz. Biz de şeffaflığa sonuna kadar riayet ediyoruz. Bütün soruları cevaplıyoruz" diye konuştu.