Haber7 yazarı Taha Dağlı, "Dünya Masası" programında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

ABD'Lİ ALBAYIN ŞOK TEPKİSİ
AKILLARA KARAÇOK GELDİ

Washington'ın TSK operasyonlarını PKK'ya haber verdiği gözler önüne serildi.

ABD'li Sözcü Albay John Dorrian, "Hava saldırılarının gerçekleşmesinden bir saatten daha kısa süre önce bilgi verildi. Bu yeterli bir süre değil. Ve bu bir bildirimdi, IŞİD'e karşı savaşta bir ortaktan ve müttefikten bekleyebileceğiniz türden bir koordinasyon değildi” dedi.

Sözcü, ABD birliklerinin saldırıların düzenlendiği bölgeye 10 kilometre uzaklıkta olduğunu, Türklerin verdiği bilginin çok belirsiz olduğunu ve sahadaki güçlerinin güvenliğini sağlamak için yeterli vakit vermediklerini de söyledi.

Yorumlar 58 Yorum Var
  • pelin 25.02.2021 18:13
    Aslında şöyle PKK operasyon yapacaksın :operasyondan 5 dakika öncesinden sanki bir saat öncesiymiş gibi haber vereceksin o zaman tam yakalayacaksın onları..hem de amerikalılarıda şaşırtmış olacaksın ansızın yakalanacaklar..
  • derdem 23.02.2021 19:34
    ABD hainlik ve kalleşlik yapmaz çünkü onun hain ve kalleş olduğu yüce kitabımızda yazar. ama benim kızgınlığım o hain ve kalleşlere o bilgileri veripte mehmetçiği şahededine sebep olan devlet yetkilileridir. onlarda ABD kadar suçlu...
  • Ali 23.02.2021 19:11
    Amerika bizim baş düşmanımız
  • Vatan 1 23.02.2021 19:06
    Tabi bir saat az dersin çünkü pkk ypg kankalarınıza haber veremediniz dimi.yok öyle tağma mütefike uygun değilmiş sizin pkk/ypg ye verdiğiniz tırlar dolusu sikah mütefikliğe uygun ya
  • hasan 23.02.2021 18:54
    abd ye müddefikiz diyenler bir daha düşünüpte konuşsun abd nin hain ve türkiye düşmanı olduğu bilindiği halde halen bu ülkenin üstlerini neden kullandırılır anlamakta ülke halkı güçlük çekmeye başladı.
Daha fazla yorum görüntüle