Yunan Türkolog Ordinaryüs Profesör Dimitris Kitsikis Cumhur ittifakının Batı'ya meydan okuduğunu belirterek 2016'da Obama yönetiminin Başkan Erdoğan'ı ortadan kaldırarak 'Dişi Kurdu' (Meral Akşener) iktidar yapma planı olduğunu ifade etti.

1970'ten beri Kanada'daki Ottawa Üniversitesi'nde Jeopolitik ve Uluslararası İlişkiler bölümünde araştırmalar yapan Kitsikis Türkiye - ABD ilişkileri ve Barack Obama yönetiminin 15 Temmuz süreciyle planladıklarına ilişkin çok çarpıcı iddialarda bulundu.

CUMHUR İTTİFAKININ AMACI BATI'YA KARŞI BAĞIMSIZLIK

2016'daki FETÖ darbe girişiminde Türkiye'de olduğunu aktaran Kitsikis'in değerlendirmeleri şu şekilde;

Bugün Bahçeli ile Erdoğan Batı'ya karşı bağımsızlık için ittifak yapıyor. Mesele o değil, mesele Batı'ya karşı bağımsızlık kazanmak. Erdoğan hoşuna gitse de gitmese de büyük bir lider. Elbette her insan gibi devrilebilir. öldürülebilir. Ama Türkiye'ye Batı'dan tarafsızlıkla kurtardı. Diğer deyişle Arapların lider Nasır'ı tarafsızlık politikası uygulamaya çalıştı başaramadı. Belki Erdoğan da başarısız olur.

2016'DA AMERİKALILAR ONU ÖLDÜRMEYE ÇALIŞTI

Batılılara karşı koymak kolay değil. Şu ana kadar hayatta kaldı. 2016'da Amerikalılar onu öldürmeye çalıştı. Ve bunu İncirlik'ten denediler. Bu resmi bir olay.

ERDOĞAN'IN YERİNE "DİŞİ KURDU" İKTİDAR YAPACAKLARDI

O zamanlar Türkiye'deydim ve biliyordum. Ve Obama hükümetinin onu bir "dişi kurt" ile değiştirmeyi planladığını biliyordum. Kim bu kişi İYİ Parti'yi kuran kişi. Meral Akşener, Evet bu doğru. Neden ona sahip çıktıklarını biliyor musun? Sana açıkça söyleyeyim; Amerikalıları desteklediği için. Erdoğan ise tam tersi davranıyor.

Yorumlar 61 Yorum Var
  • fatih. 24.02.2021 22:29
    arkadaşlar iş ne biliyormusunuz. tv lere özellikle bu habertürke ve cnn turk e çıkan aklı sıra reisi savunan heriflerin alayı iki kelme kullanamayan saftrik adamlar. chp veiyi partiyi savunanlar laf cambazı. yine diyorum rasim gibi adamlar bulunmalı ve tv lere çıkıp bunları bağıra bağıra alatmalıııı. yoksa bu millet söze bakmaz bağıranı sever
  • bünyamin 24.02.2021 21:40
    biz biliyoruzda iyi partililere anlatamıyoruz
  • said 24.02.2021 16:23
    obama darbeden önce Tayyip Erdoğanı karşılamamıştı adamlar o zamandan bu işi planladılar ama anlamamakta ısrar eden saftiriklere ne demeli
  • recep- 24.02.2021 14:27
    Duyun ey içerde ki bütün mezalimler duyun da öğrenin elin oğlu eğenin karşı yakasından olanı biteni hemde dürbünsüz, gözlüksüz sizlerden iyi görüyor ee tabiki at gözlüğü takanlar ancak sizler kadar görür. NETİCE DE BU VATAN DA hepimiz yaşıyoruz.
  • oktay acısu 24.02.2021 13:47
    zalime merhamet mazluma zulümdür
Daha fazla yorum görüntüle