Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet, Siyaset Bilimci Murat Yılmaz’ın moderatörlüğünde Ülke TV'de yayınlanan Haftanın Raporu programında, 28 Şubat sürecinde yaşadığı anısını anlattı.

'MESLEK HAYATIM BOYUNCA EN ÇOK ZORUMA GİDEN OLAYDI'

Acet, ''Kanal 7 o dönemde sergilediği direniş nedeniyle askeri çevrelerin içinde başta olmak üzere tehditlere maruz kalıyordu ama aynı zamanda da bir akreditasyon uygulanıyordu. Askeri bölgelerde bizim görev almamız çekim yapmamız engelleniyordu Türkiye'de. Ama bunu biz yurt dışında yaşadık. Bu benim gerçekten çok canımı acıttı. Mamuşa diye bir köy Türk köyü bir bölümü oraya gitmişti bizim askerlerin bir bölümü de fabrikaya konuşlanmıştı. Bölgeye haber yapmak üzere gittiğimde içeride diğer medya gruplarından gazeteciler olmasına rağmen bizim içeri alınmamız engellendi. Bu benim mesleki hayatım boyunca benim en fazla zoruma giden anılardan birisi oldu. Biz Kanal 7 bünyesinde 28 Şubat'ı böyle yaşamıştık.'' ifadelerini kullandı.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Yorumcu 01.03.2021 08:36
    Merkez bankası -43 milyar dolardaymış diye yaygara koparanlara duyrulur. desteklediğiniz 28 şubatın kaybı 291 milyar dolar neredeyse 7 katı. Gözünüz bunu görsünde konuşun... Youtube bu yorum için engel koyuyor. Ülkemize operasyon çekiyorlar aklı sıra...
  • Çoban Çeşmesi 01.03.2021 02:53
    Kanal 7'yi o günlerden kalan bir VEFA ile seviyorum.