Esenyurt'ta, 30 gündür koronavirüs tedavisi gören bir yakınının hayatını kaybettiğini öğrenen aile, hastaneyi birbirine kattı.  Hastanede doktorlara tehditlerin savrulduğu anlar vatandaşlar tarafından saniye saniye cep telefonuna kaydedildi.

Olay, saat 14.00 sıralarında Esenyurt'ta bulunan özel bir hastanede yaşandı. 14 Mart Tıp Bayramı öncesi yaşanan olayda edinilen bilgiye göre, 30 gündür hastanede koronavirüs tedavisi gören 64 yaşındaki adam hayatını kaybetti. Doktorların, aileye acı durumu bildirmesi üzerine yakınları sinir krizi geçirdi. Öfkeli aile, hastanedeki sağlık çalışanlarına saldırıp, tehditler savurdu. Sağlık çalışanlarının durumu polis ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, tehditler savuran aileyi dışarı çıkardı. Aile üyeleri hastane girişinde beklerken, polis ekipleri sakinleştirmeye çalıştı. Ailenin sakinleşmemesi üzerine kapıda polis ekipleri güvenlik amaçlı bekledi.

TEHDİT ANLARI VATANDAŞLARIN CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI

Yaşanan arbedede ailenin, doktoru tehdit ettikleri anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi. Görüntülere, hasta yakınlarından birinin “O odadan çıkacaksın" diye tehdit ettiği ve ailenin sinir krizi anları yansıdı.

Hastaneden alınan bilgiye göre ise hastanın bir süredir tedavi gördüğü, bugün ise durumunun ağırlaşarak hayatını kaybettiği öğrenildi.
 

Yorumlar 27 Yorum Var
  • Azra 14.03.2021 10:06
    Bu olay sırasında oradaydım. Burada lanse edildiği gibi gerçekleşmedi. Bir şiddet de olmadı, acısını yaşayan aile fertlerini kışkırtan ve fenalaşan bayana hiçbir müdahalede bulunmayan personeller vardı. Allah rahmet eylesin.
  • Türkan 13.03.2021 23:21
    Orda o An Ne oldu bilemem ama bir kız evladın yürek acısı var ne vurma nede bir kırma var keşke hastane personelide biraz yardimci olsa ateş düştüğü yeri yakar allah sabır versin aileye
  • Türkan 13.03.2021 23:15
    Orda o An Ne yaşandı bilinmez ama bir babayi kaybeden bir kız evladın yürek acısi var bir şiddet bir vurma yok ateş düştüğü yeri yakar allah sabır versin
  • Tugba 13.03.2021 21:06
    Türkiyede hasta olmiycan doktorlar iyice simardi bilgisiz doktorlar cogaldi
  • Tuğçe 13.03.2021 21:03
    Allah rahmet eylesin aileye üzüldüm esenyurttaki bu özel hastane personelleri çok tahrik etti bizzat ordaydım olaylarin en başında bayılan bayana müdahale bile etmediler yazıklar olsun valla
Daha fazla yorum görüntüle