Bursa'da freni boşalan TIR'ın, önünde seyreden araçlara çarpması sonucu meydana gelen kazada yaralılar olduğu bildirildi. Kazada, 3 kişi hayatını kaybetti, 21 kişi yaralandı. Kazaya ilişkin dehşete düşüren görüntüler yayınlandı.

Yorumlar 22 Yorum Var
  • Ayşenur 13.03.2021 17:40
    Babamın arkadaşları öldü Basri gümüş Recep göler öldü
  • Yücel güvenkaya 13.03.2021 17:20
    Her ne olduysa oldu,be arkadaş tırı göre göre niçin insanların üzerine sürüyorsun, sağın bomboş sürsene tarlaya.
  • ihsan 12.03.2021 23:31
    Tır terörü peki bununla savaşan var mı yok
  • Yılmaz Ergut 12.03.2021 22:22
    Videoda görüldüğü gibi,tır çok hızlı gidiyor. Muhtemelen yolun yabancısı Uzun bir inişten sonra yol düzgün diye basmış gidiyor. Oysa o yolda trafik ışığı var. Muhtemelen düz yolda ışıkta arabaların bekleyebikeceğini ön göremedi ve hızını kontrol edemeyip,arabaları biçti. Ben kaza yetinden kısa süre sonra geçtim. Ben hergün kullandığım yol. Ortalik savaş alanı gibiydi . Daha önce çok tanık oldum,özellikle yola yabancı olan turlar akişniş rampasindan inerken yol boş ve düz diye tam gaz iniyorlar. Yaklaşık 10 yıl öncede yine bir kamyon tam rampada karşı yönden gelen bir arabayı biçmiş,çok sayıda insan ölmüştü. Bu olaydan sonra,orta şeride beton bariyerler kondu.
  • Zirve ljst 12.03.2021 22:10
    fren patlamasına farklı farklı yorumlar yazılmış. Öncelikle ölenlere allahtan rahmet yaralilarada acil şifa diliyorum. Bu tarz arabaların freni patlamaz tabiki ama hava hortumu patlar hava olmassa fren olmaz,fren cok ısınır pedal boşa çıkar genelde yüklü araçlarda cok meydana gelir, hava kaçağı vardır hava yetismez. Buradan bilinçli bilinçsiz yorum atmayalım beyler. Allah kimsenin başına böyle bir felaket vermesin. Mazallah aynı olay her arabada her insanın başına gelebilir. bilmislik taşlamanın anlamı yok. O tircida istemezdi bu denli bir felaketi yaşamak....
Daha fazla yorum görüntüle