CHP İstanbul Milletvekili ve Devlet Planlama Teşkilatı (DPT) eski Müşteşarı İlhan Kesici, katıldığı canlı yayında partisinin 'Kayıp rezerv' iftirasını çökertti. Kesici, "Nereye gitti, nereye gider, nereden gelir? O bilgilerin üzerine tahminimiz var ama şimdi söylersek kendi söylediğimiz şeyi kırmış oluruz. Ama şunu söyleyeyim kaybolmaz." dedi.

CHP uzun süredir kamuoyunda, '128 milyar dolar nerede?' şeklinde bir karalama ve iftira kampanyası yürütüyor. Birçok isim 'Kayıp rezerv söz konusu olamaz' diye açıklamalar yapsa da CHP ısrarla algı operasyonuna devam etti. Ancak, CHP'nin yalanını parti içindeki en etkili isimlerden olan İstanbul Milletvekili İlhan Kesici tam anlamıyla çökertti. Kesici, "Rezerv kaybolmaz. Devletin her şeyi kayıt altındadır" dedi.

CHP, YALANINI KENDİSİ DE ÇÖKERTTİ

CHP İstanbul Milletvekili ve Devlet Planlama Teşkilatı (DPT) eski Müşteşarı İlhan Kesici, canlı yayında kendisine yöneltilen, '128 milyar dolar kayıp rezerv' iddiasına çok net yanıt verdi. Muhalefet yandaşı medyanın hiç beklemediği şekilde konuşan Kesici, "Nereye gitti, nereye gider, nereden gelir? O bilgilerin üzerine tahminimiz var ama şimdi söylersek kendi söylediğimiz şeyi kırmış oluruz" ifadelerini kullandı.

Sunucunun ısrarla, '128 milyar dolar kayıp' dedirtmeye çalıştığı Kesici, "Hayır kaybolmaz. Bir kere onu söyleyeyim. Kaybolmaz. Girerseniz Merkez Bankası bilançosuna.. Okumayı bilen insanlar açarlar internet sayfalarını. Dolar alımları satımları nasıl olmuş, ne zaman olmuş, kaçtan alınmış, kaçtan satılmış? Görülür. Her şey kayıt altındadır. Bu devletin kayıtlarında var. Mutlaka var" ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar 99 Yorum Var
  • Zekiuzun 18.04.2021 18:51
    Kılıçdaroğlu zerre imanın var mı?
  • HACIOĞLU 18.04.2021 16:00
    keske ben alsaydim derdim ben aldim bende almadim demekki yerinde duruyor.
  • trakyalı 18.04.2021 13:48
    Ya bizim muarem aga boşuna ayrılmamış chp den ,her hafta ayrı bir kaos olay var,birmiyor bitmiyor iftira yalan dolan palavra ne ararsan var
  • Gümüşhaneli 18.04.2021 09:01
    Ya bu ülkenin CHP'den çektiği nedir ya yüzleri de kızarmıyor arkadaş gerçi kızaracak yerde kalmadı ya
  • İstanbullu 18.04.2021 00:47
    Bu chdp li amigolar ne komik ya. Türkiye Merkez rezervi 138 milyar dolara çıktığında bunu inkar eden batak edebiyatı yapan troller , şimdi inanmadıkları 128 milyarı sorguluyor!!!
Daha fazla yorum görüntüle