Gazeteci Hulki Cevizoğlu, CHP'nin '128 Milyar nerede' yalan propagandasının kaynağının yurt dışında olan Türk bir iş adamı olduğunu söyledi.

Birilerine peşkeş çekildiği, hatta yurt dışına aktarıldığı bile söylenen  '128 Milyar nerede' yalanının altından yurt dışı bağlantıları çıktı.

Gazeteci Hulki Cevizoğlu CNN Türk'te bu propagandanın Türkiye'nin gündemine bir anda nasıl düştüğüne ilişkin çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Cevizoğlu, "Bu 128 milyar dolar olayının kaynağı yurt dışında olan bir iş adamı. Eskiden Türkiye’de bankaları olan birisi. AK Parti’ye daha önce yaklaşmak istedi ama sonuç alamdı. Türkiye’de bir ekonomi yazarına bu olayı bildiriyor. Oradan da CHP’nin önüne geliyor." ifadelerini kullandı.

CEM UZAN OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

CHP ve FETÖ'nün haftalardır ortaya attığı ve çeşitli yalanlarla da besleyip büyüttüğü 128 milyar dolar yalanıyla ilgili Gazeteci Hulki Cevizoğlu katıldığı bir canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Hulki Cevizoğlu açıklamasında 128 milyar dolar yalanının yurt dışı kaynaklı olduğunu ifade etmiş ve "Bu isim eskiden Türkiye'de bankaları olan bir işadamı" demişti. O işadamının bir dönem Türkiye'yi milyarlarca dolar zarara uğratıp yurt dışına kaçan iş adamı Cem Uzan olduğu anlaşıldı.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • İrfan 23.04.2021 05:18
    Allah doğrunun yardımcısıdır
  • Mehmet 23.04.2021 02:54
    O iş adamı cem uzan Anlatan kişide İlhan kesici