Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, Ermeni terör örgütlerinin katliamlarını anlatan videoyu paylaştı.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Ermeni terör örgütleri, bir dizi suikast, silahlı saldırı ve bombalı eylem düzenleyerek Türkiye vatandaşlarının yanı sıra aralarında Azerbaycan, Fransa, İsveç ve ABD vatandaşlarının da olduğu onlarca sivili katletti." ifadesini kullandı.
Altun, sosyal medya hesabından yaptığı İngilizce paylaşımda, ASALA ve JCAG gibi Ermeni terör örgütlerinin katliamlarını anlatan videoya yer vererek, şunları kaydetti: "Ermeni terör örgütleri, bir dizi suikast, silahlı saldırı ve bombalı eylem düzenleyerek Türkiye vatandaşlarının yanı sıra aralarında Azerbaycan, Fransa, İsveç ve ABD vatandaşlarının da olduğu onlarca sivili katletti. Terör kurbanlarını İstanbul ve Los Angeles'ta bugünden itibaren sergilerle anıyoruz."
25.04.2021 00:27
“GÜNCEL” Kategorisine Ait Diğer Videolar
-
Sena ates
25.04.2021
18:07
Soykırım diyenler önce kendi tarihine baksın. dünya da hic bir musliman ülke soykırım yapmamıştır. Eğer yapmış olsaydı dünyanın her yerin de müslümanlar hirtiysnlar .yahudiler . büdisler .tarafında bu dunyani hervyerin katledilmezdi .
Beğen
/ 4 kişi beğenmiş
-
taner
25.04.2021
05:23
ermeniler arşivlerini açamadığına göre esas katliam ve soykırım yapan taraf olduğunu kabul etmiş sayılır...
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
Mustafa
24.04.2021
23:14
Ermeni katliamı yalanını suç sayan kanun hazırlanmalı
Beğen
/ 12 kişi beğenmiş
-
samimi
24.04.2021
23:06
Asalanin devami pkk dir.
Beğen
/ 16 kişi beğenmiş
-
...
24.04.2021
22:50
Bütün sosyal ağlarda yayalım inşallah.
Beğen
/ 10 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle