MÜSİAD’ın ilk üyelerinden iş insanı Recep Ertemel Covid-19 yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle vefat etti.

"41 yıllık bir dostumu kaybettim" sözleriyle Ertemel'in vefat ettiği bilgisini paylaşan Prof. Dr. Mustafa Karataş "İnnâ lillah ve innâ ileyhi râciûn. 41 yıllık bir dostumu kaybettim. Gayreti, şecaati, dostluğu ve istikameti güzel insan... Mekanın cennet olsun. Salihler, şehitler, peygamberler seni karşılasın... Rabbim seni Firdevs cennetlerinde ağırlasın!... Recep Ertemel covid 19 hastalığı sebebiyle vefat etmiştir. Ruhu şâdolsun!  Cenaze namazı 26 Nisan 2021 Pazartesi 14.00’te Fatih Camii’nde kılınacaktır." ifadelerini kullandı.

CENAZE NAMAZI BUGÜN 14.00’TE FATİH CAMİİ'NDE

Ertemel'in cenaze namazı 26 Nisan 2021 Pazartesi 14.00’te Fatih Camii’nde kılınacak.

RECEP ERTEMEL

1963 yılında İstanbul’da doğdu. Aslen Siirt’lidir. Eğitimini Plevne lisesinde tamamladı. 1985 yılında Ertemel otomotiv ve inşaat olarak sektörde yerini alıp Türkiye’nin 2. faizsiz taksitli otomotiv satış organizasyonunu yapan firması olarak 10 yıllık süreçte binlerce arabayı sahipleriyle buluşturdu. Son araca kadar sorunsuz bir şekilde teslim edip bitiren tek firma özelliğini halen korumaktadır.

2000 yılında İnşaat ve Emlak sektörüne adım atıp Ertemeller İnşaat Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı şirketini kurup faaliyetine Emlak sektöründe devam etti. 2016 yılında Devre mülk işine girip Bolu Narven Termal Kasaba da yatırımlarını sürdürüp bu sektörde de var olduğunu gösterip adını duyurdu.

Firma halen inşaat ve devre mülk sektöründe faal şekilde hizmet vermektedir.

29 yıllık MÜSİAD’ın ilk üyelerinden olup Türkiye’nin birçok noktasında Teşkilatlanma Faaliyetlerini gerçekleştirmiştir.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Reha Yeltekin 30.04.2021 05:56
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Çok değerli bir abimizdi.