Bugün SHOW TV'de yayınlanan 'Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme' programında CHP Kale İlçe Başkanı Süleyman Karabulut ile ilgili 'tecavüz' iddiaları yer aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi'ndeki taciz ve tecavüz iddiaları Türkiye siyasetinin gündeminden uzun süredir düşmüyor.

Bu sefer gündeme gelen konu öyle çirkin ki, iğrenç iddialar bir TV programının gündeminde yer aldı. Küçük bir kız çocuğuna tecavüz etmekle suçlanan CHP'linin Kemal Kılıçdaroğlu ve Veli Ağbaba ile birlikte çektirdiği fotoğrafı da ortaya çıktı!

"Didem Aslan Yılmaz ile Vazgeçme" isimli programda "Evlendiğinde karısı hamileydi... Şok iddia 'Berivan yurttayken bana Süleyman'dan hamile olduğunu söyledi'" anonsu ile çirkin bir iddia mercek altına alındı.

Bu büyük skandaldaki önemli ayrıntı ise Süleyman Karabulut'un kim olduğuydu...

Programda 16 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz ile suçlanan Süleyman Karabulut CHP’nin Kale ilçe başkanı! Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba tarafından göreve atandığı öğrenilen şahsın CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve Veli Ağbaba ile birlikte çektirdiği fotoğraf da ortaya çıktı.


AK PARTİ İL BAŞKANI'NDAN AÇIKLAMA!

AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, yaşanan olayın ardından açıklama yaptı.

Koca'nın açıklaması şu şekilde;

Birkaç gündür Malatya gündemini meşgul eden çirkin bir hadise ile alakalı olayın kesinleşmesi ile birlikte bir açıklama yapma gereği hasıl olmuştur.
Cumhuriyet Halk Partisi Kale İlçe Başkanının basına da yansıdığı şekilde 16 yaşında bir kız çocuğuna tecavüzü haberleri ile gerçekten kahrolduk. Bu utanç verici, acı verici olayın Malatya’mız ile anılması da bizleri yaralayan ikinci bir durum olmuştur.
 
Üzülerek belirtmek isterim ki, Cumhuriyet Halk Partisi içerisinde defalarca gerçekleşen taciz, tecavüz olaylarına karşı zerre tepki göstermeyen ses çıkarmayan CHP’li yöneticiler, ilimizde cereyan eden bu son olay ile birlikte yine kafalarını kuma gömmüş vaziyetteler.
 
CHP Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın referansı ile ataması yapılan bu ilçe başkanı ile alakalı ne Veli Ağbaba’dan ne de Parti Genel Başkanından bir tek cümle, bir tepki, bir işlem yapıldığına dair emare ne duyduk ne de gördük. Bir kız çocuğuna tecavüz eden parti temsilcileri ile alakalı dahi adım atamayan omurgalı bir duruş sergileyemeyen CHP’li yetkililer bu vahim hadisenin maalesef karşısında değil de arkasındaymış gibi bir duruş sergilemişlerdir.
 
Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Sayın Veli Ağbaba, Sayın Enver Kiraz açısından CHP içerisinde gerçekleşen taciz, tecavüz olayları sıradanlaşmış olabilir. Bu sıradanlığın kazandırdığı duyarsızlık ile bu meseleye tepkisiz kalabilirler. Fakat biz Malatya’da 16 yaşında bir kız çocuğuna tecavüz edilmesine sessiz tepkisiz duyarsız kalamayız. Bu işin de kimsenin yanına kâr kalmasına izin vermeyiz.
 
Siyasi sıfatları bir tarafa bırakarak, bir hukukçu, bir baba ve Malatya’nın bir evladı olarak söylüyorum; bu ahlaksızlığın, bu alçaklığın kimsenin yanına kâr kalmasına izin vermeyeceğiz, peşini bırakmayacağız ve takipçisi olacağız.
 
Üzerlerine vazife olmayan her konuda konuşan, pervasızca iftiralar, yalanlar savuran CHP’li yetkililerin bir kız çocuğuna tecavüz eden CHP’li ilçe başkanı için tek kelime etmemeleri kanımıza dokunmuştur. Mübarek Ramazan ayında, Kadir Gecesini aradığımız şu günlerde böyle elim bir olay ile Malatya’mızın anılmasından dolayı üzüntülerimi bildiriyorum. Ak Parti olarak suçluların en ağır cezaları alması için elimizden geleni yapacağımızdan Malatyalı hemşehrilerimizin şüphesi olmasın.

Yorumlar 46 Yorum Var
  • Ahmet 07.05.2021 11:38
    HDP terörist eylemlerinden, CHP tecavüz eylemlerinden bu ülkeye yakışmıyor. Kesinlikle kapatılmalıdır.
  • limoni 07.05.2021 11:20
    bu chpde de amma kuduruk varmış. :)
  • izmir hakkı kul 07.05.2021 11:17
    bu kızla evlenen saf temiz kardeşimize hamileliği yutturmak olayı kapatmak istemişler çok belli
  • grinin 69 tonu 07.05.2021 09:42
    hiç şaşrırmadım.... CHP denince aklıma artık TECAVÜZ-YALAN-YOLSUZLUK geliyor.... onlar için artık normal
  • Vanlı 07.05.2021 09:30
    şaşırmadık chepenin asil işi bu namus kavrami nedir bilmezler
Daha fazla yorum görüntüle