Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır anneleriyle iftar programında bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan çocuklarına kavuşma ümidiyle HDP il binası önünde oturma eylemi yapan Diyarbakır anneleriyle Vahdettin Köşkü'nde iftar yemeğinde bir araya geldi.

Erdoğan'a, eşi Emine Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da eşlik etti.

Erdoğan burada yaptığı konuşmada, "Son terörist de etkisiz hale gelene, terör örgütünün elindeki son evladımız da ailesine kavuşana kadar, bu mücadeleyi sürekli daha ileri taşıyarak sürdüreceğiz." dedi.

Diyarbakır annelerine yönelik, "Terör örgütü PKK ve onun siyasi uzantıları tarafından kandırılarak sizlerden kopartılan ciğerparelerinize kavuşmak için verdiğiniz mücadeleyi en başından beri takdirle takip ediyoruz." ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "(Terör örgütü PKK) Şu anda dertleri büyük, sıkıntıları büyük. Artık kaçacak delik arıyorlar." dedi.

"Ailelerimizin kararlılıkla yürüttüğü bu mücadele terör örgütünün karanlık ve kandan beslenen gerçek yüzünün görülmesi bakımından çok hayırlı olmuştur." diyerek, "Kandil'i çökerteceğiz ve Kandil'i kandil olmaktan çıkaracağız. Onlar için karanlık olacak. Onlar kaçacak, biz kovalayacağız. Kandil'i de bunlara zindan edeceğiz. Belki geç olacak, belki zor olacak ama zafer inşallah sizin gibi inanan annelerin olacak." şeklinde konuştu.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • millet 09.05.2021 10:34
    Meclisteki maaşlı hainlere ne demeli!
  • Vatandaş 09.05.2021 10:10
    Hadi, inşallah
  • Ali 09.05.2021 04:25
    İnşaallah, Amin.
  • Gümüşhaneli 09.05.2021 04:03
    Allah yar ve yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla
  • Ahmet 09.05.2021 00:36
    Aman sayın başkanim çakma milliyetçiler ve cehapeliler duymasın.Çok üzülürler.Sonra ne derler ortaklarina.
Daha fazla yorum görüntüle