İşgal altındaki Doğu Kudüs’ün Eski Şehir bölgesinde bulunan Mescid-i Aksa’da kılınan cuma namazı sonrası düzenlenen gösteride Filistinliler, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Gazze Şeridi’ne askeri destek çağrısı yaptı. Filistinliler, Harem-i Şerif’te kılınan cuma namazı sonrası, Mescid-i Aksa’daki Kıble Mescidi ile Kubbetu’s Sahra arasındaki revakların altında abluka altındaki Gazze Şeridi’ne destek gösterisi düzenledi.
Filistin ve Tevhid bayraklarının açıldığı gösteride, tekbirler ile Hamas lehine ve İsrail karşıtı sloganlar atıldı. Yüzlerce Filistinlinin katıldığı gösteride, ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Gazze’ye askeri destek çağrısı yapıldı.
-
Remzioğlu
19.12.2023
22:29
Fazla naz, aşık usandırır.
Beğen
-
Ahmetşahin
15.05.2021
19:40
Kürecik ve İncirlik Üslerini boşaltalım.
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
Ertuğrul
15.05.2021
18:38
Söylediklerini alt yazılı olarak verseniz. Mümkün mü acaba????
Beğen
-
Dersimli
15.05.2021
00:04
Sayin Cumhurbaskanimiz.,
TEK BIR EMRINIZE VE IZNINIZE BAKIYOR BU UMMET. Acin kapilari HAK’ka Saha gidelim.bu millet kuru ekmek soganla yasar ama DIN’siz Kabe’siz,mescid’i Aksa’siz yasayamaz.ALLAH eli sonu bu zulmu bitirecek, ama siz bu milletin AZIZ’i olmak istemezmisiniz. La ilahe illallah Muhammeden Resulullah.
Beğen
/ 4 kişi beğenmiş
-
Muhammed
14.05.2021
22:59
Ümmetin tek lideri
RECEP TAYYİP ERDOĞAN
Beğen
/ 4 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle