Sarıyer'de lüks marka ayakkabıların satıldığı mağazaya gelen kişi, denemek bahanesi ile ayağındaki eski ayakkabıları çıkararak 8 bin lira değerindeki ayakkabıyı giyip, mağazadan ayrıldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. 

Olay 3 Haziran'da, Sarıyer İstinye'deki AVM'nin içinde bulunan ayakkabı mağazasında meydana geldi. Pahalı marka ayakkabıların satıldığı mağazaya gelen 14 yaşındaki E. S. isimli çocuk, 8 bin lira değerinde olduğu öğrenilen ayakkabıyı ayağına giydi. E. S. görevlinin yanından uzaklaşmasını fırsat bilerek eski ayakkabısını bırakıp gitti. O anlar mağazanın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

TAKSİ İLE KAÇAN HIRSIZ ŞİŞLİ'DE YAKALANDI, ÜSTÜNDE ÇALINTI PARFÜM DE ÇIKTI

Hırsızlığı fark eden çalışanlar polise haber verdi. Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Büro Amirliği ekipleri yaptıkları incelemede E. S.'nin mağazadan çıktıktan sonra taksiye binerek uzaklaştığını tespit etti. Ekipler plakasını tespit ettiği taksiyi Şişli'de durdurdu. Takside bulunan E. S. gözaltına alındı. E. S.'nin yapılan üst aramasında cebinde yine aynı AVM'de bulunan başka bir mağazadan çaldığı parfüm de bulundu. Çaldığı ayakkabı ve parfüm sahiplerine teslim edilirken, E.S., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar 31 Yorum Var
  • Yakup 10.06.2021 23:06
    Kafamda çılgın düşünceler. Asgari ücretin 3 katına satılan ayakkabıları giyenler var. Zor zamanlar. İsraf çılgınlığı. 14 yaşında hırsızlığa bulaşmış çocuklar. Bu gidişat nereye?
  • Alper 10.06.2021 22:53
    Eleman 14 yaşındaymış arkadaşlar. Ceza almaz tabi ki. Adli kontrole de gelmese kim ne diyecek ki? Bu arada hiç de 14 yaşında çocuk gibi değildi.... Sanki afrika asıllı bir siyahi gibiydi.
  • Ahmet musa 10.06.2021 22:01
    Peynire alarm koyan milletiz biz. Ayakkabıya neden konmamış.
  • zafer gülten 10.06.2021 21:20
    iyide üstünde alarm yokmu bunların,malum şimdi yüz maskesi mecburiyetide var,bide başına kasket geçirse idi ve taksiye binme yerine kameraların olmadığı ara sokaklarda izini kaybettirip otobüs yada münübüs varsa münübüs değiştirip gitseydi,çok zor bulunurdu yada hiç.
  • Bir Dost 10.06.2021 19:52
    8 bin TL ye motosiklet alırsın, yürümeye ve ayakkabıya ihtiyacın kalmaz. Bu nedir yaa...
Daha fazla yorum görüntüle